Small Closet Organization Walk in Closet

Small Closet Organization Walk in Closet

Vi leverer Small Closet Organization Walk in Closet En U-formet walk in closet av valnøtt tre kornfarge bringer oss inn i en verden av naturen.

Produkt detalj

Small Closet Organization Walk in Closet

 

Vi leverer Small Closet Organization Walk in Closet En U-formet walk in closet av valnøtt tre kornfarge bringer oss inn i en verden av naturen. Med en osmann i midten, er det bare å sette seg ned for å finne ut hvilke klær du skal ha på i viktige forhandlinger eller vinpartiet. Et godt utformet garderobeskap må gjøre alle rom fullt brukt. Det hyppigste rommet i skapet er hjørnerommet. Prøv å sette et speil her. Det kan hjelpe oss mye i vårt daglige liv hvis det er godt planlagt.

Vi tilbyr one-stop-løsningstjeneste, sparer tid og energi. Hvis du er en byggherre, entreprenør, utvikler, kjøkkenhandler, renoveringsfirma, er J & S en av de beste egendefinerte fabrikkene du leter etter.

 

 

Small Closet Organization Walk in Closet

 

a, Fleksible interiøralternativer hjelper deg med å få mest mulig ut av lagringsplassen på soverommet.

b, The Walk in Closet Hold verdisakene dine låst og sikre inne i en safe fra garderoben.

c, Small Walk in Closet Organization Spar plass på soverommet ditt med våre skyvedørsdører.

d, Walk in Closet Oppbevaringslys kan settes til å slås på og av ved å åpne og lukke garderobedørene.Small Closet Organization Walk in Closet Parameter

 

Punkt

Walk in Closet Layout, The Walk in Closet, Walk in Closet Storage

Liten tur i skaporganisasjon, tur i skap

Materiale

Sponplate / melaminfinish i E1-klasse

Slaktemateriale

Sponplate / MFC / Kryssfiner melamin ferdig

Kroppstykkelse

18 / 25mm (tilpasset)

Kadavers farge

Vanligvis i hvitt

Dørmateriale

MDF / PLYWOOD

Tilbehør

Blum / Hettich / kinesisk DTC

Størrelse og design

Egendefinert størrelse og design i henhold til kundens layout


Small Closet Organization Walk in Closet tilbehør

 

Vi tilbyr mange verdifulle tilbehør til garderobeplassen. Dette praktiske tilbehøret lar deg skape og dele opp plass i garderobeskap for å optimalisere plass og oppnå fullt tilpasset organisering. Nå kan du utforme innsiden av garderoben din med tilbehør som gitteruttrekk, oppbevaringsboks, buksestativ, skyvespeil osv.


Lagringssystem

Fleksible garderobealternativer hjelper deg å få mest mulig ut av lagringsplassen på soverommet.
Produksjonslinje

 

Egne 4 produktlinjer, hovedsakelig bestående av Tyskland HOMAG-maskiner, garanterer produksjonsnøyaktigheten. JS bruker E1- eller CARB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, som sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet.Small Closet Organization Walk in Closet er laget av 18mm sponplater melamin, kamlås og skruer som for tilkoblingsvare. uten kvalitetsproblemer.Prosjekt sak

 

Vi har vært over et dusin år med eksporteksport for globalt boligprosjekt, vi leverer kjøkkenskap med flat pakke, skreddersydd kjøkkenskap, bad forfengelighet til mange land.

Slik som United Stated, Mexico, Canada, Sør-Afrika, Dubai, Malaysia, Kambodsja, Thailand, Australia, New Zealand. Ect.

Teamet vårt setter alltid kundetilfredshet som en prioritet og forstår kundens krav fullt ut, står i samme sko med utvikler, byggherre, konstruktør, arkitekt og huseiere. Dette gir høyt omdømme til oss og våre kunder, og det vil fortsette å være målet for vårt selskap og våre ansatte.

Takk for at du stoler på oss. Vi er glade for å diskutere med deg ansikt til ansikt. Velkommen til å besøke vårt showroom, fabrikk og snakke med oss. Se selv!FAQ

 

Hva er din policy for skadet produkt? De fleste fabrikker sender oss en høy andel mangler.

Ja, dette er ubestridelig problem. Nå har vi utarbeidet et strengt system innen merking og frakt for å redusere risikoen for manglende levering.

Produktene er i strenge QC-system hvert produserer trinn. Hvis du får skade, vil du få erstatning uten tvist.


Hvor lang tid tar det deg å tilby designalternativene for oss?

2 dager etter at kunden ga layout og klar måling


Har du en prisliste?

Ja, send oss ​​en e-post / forespørsel, du får en standard prisliste for referanse.


Hvor lang er leveringstiden din?

25-35 dager

 

Hvor mange produksjonslinjer i fabrikken din?

4 linjer

 

Spørsmål: Om kvaliteten

Om kvalitetskontroll, har vi et strengt kvalitetskontrollteam, velkommen kunder til å inspisere produktene.


Spørsmål.

A: Først må du sende oss plantegning av prosjektet eller kjøkkentegningen. Etter at design og materialer er bekreftet, vil vi lage et tilbud og diskutere noen detaljer samtidig.


Takk for at du kom inn på nettstedet mitt. Jeg tror du vil vite følgende informasjon. Hvis det ikke inneholder spørsmålet du vil vite, kan du sende oss en e-post.
Hot Tags: Small Closet Organization Walk in Closet, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, bulk, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøp rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, kvalitet, holdbar, siste Design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter