Enkelt tre soverom skyve garderobe garderobe

Enkelt tre soverom skyve garderobe garderobe

Vi leverer Walk in Closet Shelving Clothing Storage System, White gir soverommet ditt et friskt utseende med denne 4-dørs garderobedesignen. Velkommen til å kjøpe Single Wooden Bedroom Glidende Garderobeskap fra oss.

Produkt detalj

Enkelt tre soverom skyve garderobe garderobe

 

Vi leverer Walk in Closet Shelving Clothing Storage System, White gir soverommet ditt et friskt utseende med denne 4-dørs garderobedesignen. Den praktiske fordelen med skyvedørsdører er at de ikke stikker ut når de er åpne. Det gir deg mer plass, så vel som soverom. Oppbevar klærne og daglige nødvendighetene i denne elegante hvite garderoben. Vi tilbyr one-stop-løsningstjeneste, sparer tid og energi. Hvis du er en byggherre, entreprenør, utvikler, kjøkkenhandler, renoveringsfirma, stopp i noen minutter for å lære om vårt firma, eller send oss ​​en e-post, vil vi sende deg vår katalog og prisliste tilsvarende.


 

 

Enkelt tre soverom skyve garderobe garderobe

 

a, enkelt garderobe Fleksible interiøralternativer hjelper deg med å få mest mulig ut av lagringsplassen på soverommet.

b, Garderobeskap Hold verdisakene dine låst og sikre inne i en safe fra garderoben.

c, soverom garderobe Spar plass på soverommet ditt med skyvedørene våre.

d, Garderobedører som kan skyves Garderobelys kan settes på og av ved å åpne og lukke garderobedørene.Enkelt tre soverom skyve garderobe armoire Parameter

 

Punkt

Enkelt garderobe, soverom garderobe

Garderobeskap, tregarderobe, skyvedørsdører

Materiale

Sponplate / melaminfinish i E1-klasse

Slaktemateriale

Sponplate / MFC / Kryssfiner melamin ferdig

Kroppstykkelse

18 / 25mm (tilpasset)

Kadavers farge

Vanligvis i hvitt

Dørmateriale

MDF / PLYWOOD

Tilbehør

Blum / Hettich / kinesisk DTC

Størrelse og design

Egendefinert størrelse og design i henhold til kundens layout


Enkelt tre soverom skyve garderobe armoire tilbehør

 

Vi tilbyr mange verdifulle tilbehør til garderobeplassen. Dette praktiske tilbehøret lar deg skape og dele opp plass i garderobeskap for å optimalisere plass og oppnå fullt tilpasset organisering. Nå kan du utforme innsiden av garderoben din med tilbehør som uttrekk av gitter, oppbevaringsboks, buksestativ, skyvespeil osv. Lagringssystem Fleksible interiøralternativer i garderoben hjelper deg å få mest mulig ut av lagringsplassen på soverommet.
Produksjonslinje

 

Egne 4 produktlinjer, hovedsakelig bestående av Tyskland HOMAG-maskiner, garanterer produksjonsnøyaktigheten. JS bruker E1- eller CARB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, som sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet.Single tre soverom skyve garderobeskap er laget av 18mm sponplater melamin, kamlås og skruer som for tilkoblingsmaskinvare.Vi bruker unik programvare for nedbrytning av materiale for å sikre de riktige størrelsene per panel.Sørg for at produktene gitt til kundene er gode produkter uten kvalitetsproblemer.

 


Prosjekt sak

 

Vi har vært over et dusin år med eksporteksport for globalt boligprosjekt, vi leverer kjøkkenskap med flat pakke, skreddersydd kjøkkenskap, bad forfengelighet til mange land.

Slik som United Stated, Mexico, Canada, Sør-Afrika, Dubai, Malaysia, Kambodsja, Thailand, Australia, New Zealand. Ect.

Teamet vårt setter alltid kundetilfredshet som en prioritet og forstår kundens krav fullt ut, står i samme sko med utvikler, byggherre, konstruktør, arkitekt og huseiere. Dette gir høyt omdømme til oss og våre kunder, og det vil fortsette å være målet for vårt selskap og våre ansatte.

Takk for at du stoler på oss. Vi er glade for å diskutere med deg ansikt til ansikt. Velkommen til å besøke vårt showroom, fabrikk og snakke med oss. Se selv!FAQ

 

Spørsmål: Hva er din MOQ?

A: Vi krever ikke en MOQ. Men vi vil foreslå at du kjøper 1x20 GP for å sikre FCL sikker frakt.


Spørsmål: Hvordan får jeg en pris fra deg?

Svar: Vi trenger at du sender oss plantegning, sluttplan, produktkrav og andre dokumenter som kan hjelpe oss med å forstå bedre om prosjektet ditt. Så vil vi diskutere med deg og sitere pris til deg med beste forslag.


Spørsmål: Gir du designtjeneste hvis jeg sender prosjektinformasjon og planløsning til deg?

A: Akkurat, vi tilbyr Auto-CAD tegning i henhold til plantegningen din. 3D-gjengivelsesdesign vil bli tilbudt mot betaling.


Spørsmål: Hva er betalingsperioden din?

A: Normalt godtar vi 30% innskudd av TT før produksjon, balanse som skal betales før lasting.


Spørsmål: Er det enkelt å montere skapet?

Flatkjøkken er modulære, noe som betyr at de kan konfigureres i nesten alle rom. Best av alt, de er enkle å montere og installere. Og hvis du håndterer montering og installasjon selv, kan du spare penger.


Spørsmål: Hvor lang tid tar det for en ordre?

Vanligvis 25-35 dager, hvis stor QTY vil produseres per batch.


Spørsmål: Hvor er fabrikken din?

I Foshan City er det omtrent en time med bil fra Pazhou (Canton Fair Exhibition Hall)

 

Takk for at du kom inn på nettstedet mitt. Jeg tror du vil vite følgende informasjon. Hvis det ikke inneholder spørsmålet du vil vite, kan du sende oss en e-post.
Hot Tags: Enkelt tre soverom skyve garderobeskap, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, bulk, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøp rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, kvalitet, holdbar, siste Design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter