Enkelt Tallboy garderobesett speilvendt garderobeskap

Enkelt Tallboy garderobesett speilvendt garderobeskap

Enkelt Tallboy garderobesett Speilet garderobeskap er en tallboy garderobe er avgjørende for å opprettholde roen i det mest avslappende rommet i hjemmet ditt.

Produkt detalj

Enkelt Tallboy garderobesett speilvendt garderobeskap

 

Enkelt Tallboy garderobesett Speilet garderobeskap er en tallboy garderobe er avgjørende for å opprettholde roen i det mest avslappende rommet i hjemmet ditt. L-formet layout og midtøya gir deg mer plass til en overkommelig pris. Hvit farge kan gi soverommet ditt en elegant stemning. Våre knusende tilpassede designalternativer - som inkluderer tilbehør, overflater og belysning - kan ta ditt skap i systemet til et nytt nivå av organisering av ditt daglige liv.

J&S tilbyr one-stop-løsningstjeneste, sparer tid og energi. Hvis du er en byggherre, entreprenør, utvikler, kjøkkenhandler, renoveringsfirma, velkommen til å kontakte oss.Enkelt Tallboy garderobesett speilvendt garderobeskap

 

 

a, Fleksible interiøralternativer hjelper deg med å få mest mulig ut av oppbevaringsplassen på soverommet i en-dørs garderobe.

b, Tallboy garderobe med skuffeskap, hold verdiene dine låst og sikre i et safe fra garderoben.

c, Garderobemøbler Spar plass på soverommet ditt med skyvedørene våre.

d, Speilvendt garderobeskap med lys kan innstilles til å slå på og av ved å åpne og lukke garderobedørene.

J&S tilpasser dine behov.Designer hjelper deg å velge mellom en rekke materialer og farger som kan forbedre din personlige stil, samtidig som du best oppfyller budsjettkravene dine. Du vil definitivt finne finishen og fargen du liker slik at vi kan designe et unikt design.


Enkelt Tallboy garderobesett speilvendt garderobeparameter

 

Punkt

Garderobeskap for en enkelt dør Garderobespeil med speil

Tallboy Garderobeskap Garderobemøbler

Materiale

Sponplate / melaminfinish i E1-klasse

Slaktemateriale

Sponplate / MFC / Kryssfiner melamin ferdig

Kroppstykkelse

18 / 25mm (tilpasset)

Kadavers farge

Vanligvis i hvitt

Dørmateriale

MDF / PLYWOOD

Tilbehør

Blum / Hettich / kinesisk DTC

Størrelse og design

Egendefinert størrelse og design i henhold til kundens layout

 

Enkelt Tallboy garderobesett Speilvendt garderobetilbehør

 

Vi tilbyr mange verdifulle tilbehør til garderobeplassen. Dette praktiske tilbehøret lar deg skape og dele opp plass i garderobeskap for å optimalisere plass og oppnå fullt tilpasset organisering. Nå kan du utforme innsiden av garderoben din med tilbehør som gitteruttrekk, oppbevaringsboks, buksestativ, skyvespeil osv.


Lagringssystem

Fleksible garderobealternativer hjelper deg å få mest mulig ut av lagringsplassen på soverommet.
Produksjonslinje

 

Egne 4 produktlinjer, hovedsakelig bestående av Tyskland HOMAG-maskiner, garanterer produksjonsnøyaktigheten. JS bruker E1- eller CARB-kompatible paneler som råvarer på kjøkkenskap, garderobe, forfengelighet på badet. I tillegg kjøpte vi også andre nødvendige råvarer fra ledende kinesiske merker, som sponplater, MDF og kantbånd. stabilitet.Single Tallboy garderobesett speilet garderobe er laget av 18 mm sponplater melamin, kamlås og skruer som for tilkoblingsmaskinvare. Vi bruker unik programvare for nedbrytning av materiale for å sikre de riktige størrelsene per panel. uten kvalitetsproblemer.Prosjekt sak

 

Vi har vært over et dusin år med eksporteksport for globalt boligprosjekt, vi leverer kjøkkenskap med flat pakke, skreddersydd kjøkkenskap, bad forfengelighet til mange land.

Slik som United Stated, Mexico, Canada, Sør-Afrika, Dubai, Malaysia, Kambodsja, Thailand, Australia, New Zealand. Ect.

Teamet vårt setter alltid kundetilfredshet som en prioritet og forstår kundens krav fullt ut, står i samme sko med utvikler, byggherre, konstruktør, arkitekt og huseiere. Dette gir høyt omdømme til oss og våre kunder, og det vil fortsette å være målet for vårt selskap og våre ansatte.

Takk for at du stoler på oss. Vi er glade for å diskutere med deg ansikt til ansikt. Velkommen til å besøke vårt showroom, fabrikk og snakke med oss. Se selv!FAQ

 

Hva er din policy for skadet produkt? De fleste fabrikker sender oss en høy andel mangler.

Ja, dette er ubestridelig problem. Nå har vi utarbeidet et strengt system innen merking og frakt for å redusere risikoen for manglende levering.

Produktene er i strenge QC-system hvert produserer trinn. Hvis du får skade, vil du få erstatning uten tvist.


Hvor lang tid tar det deg å tilby designalternativene for oss?

2 dager etter at kunden ga layout og klar måling


Har du en prisliste?

Ja, send oss ​​en e-post / forespørsel, du får en standard prisliste for referanse.


Hvor lang er leveringstiden din?

25-35 dager


Hvor mange produksjonslinjer i fabrikken din?

4 linjer


Spørsmål: Om kvaliteten

Om kvalitetskontroll, har vi et strengt kvalitetskontrollteam, velkommen kunder til å inspisere produktene.


Spørsmål.

A: Først må du sende oss plantegning av prosjektet eller kjøkkentegningen. Etter at design og materialer er bekreftet, vil vi lage et tilbud og diskutere noen detaljer samtidig.


Takk for at du kom inn på nettstedet mitt. Jeg tror du vil vite følgende informasjon. Hvis det ikke inneholder spørsmålet du vil vite, kan du sende oss en e-post.

Hot Tags: Enkelt Tallboy garderobesett speilvendt garderobeskap, produsenter, leverandører, engros, fabrikk, tilpasset, på lager, bulk, Kina, billig, rabatt, lav pris, kjøp rabatt, pris, prisliste, tilbud, mote, nyeste, kvalitet, holdbar, siste Design, 5 års garanti, stilig, fancy

sende forespørsel

beslektet produkter