De fire viktigste forurensningskildene på kjøkkenet må være kjent

- 2021-07-27-

Vi har en følelse av at kjøkkenet blir skittent hver dag når det rengjøres hver dag, og noen forurensninger er alltid uunngåelige. Hvis forurensningene samler seg, vil de forårsake kreft. Derfor må vi forstå de viktigste årsakene til kjøkkenforurensning, slik at rengjøring kan målrettes.

(1) Forurensning fra selve bygningen
Forurensningen av selve bygningen er den første kilden til innendørs "giftig gass". Det er hovedsakelig to typer betongblandinger som brukes i konstruksjonen. Den ene er å legge betongfrost til betongveggen under vinterkonstruksjon, og den andre er å øke størkningsgraden for betong ved å bruke ekspansjonsmiddel med høy alkali betong. Og tidlig styrke agent. Bruk av betongblandinger bidrar til å forbedre betongens styrke og konstruksjonshastighet. Disse tilsetningsstoffene inneholder imidlertid en stor mengde ammoniakk, som reduseres til ammoniakkgass og sakte frigjøres fra veggen med endringer i miljøfaktorer som temperatur og fuktighet. På samme tid, hvis de radioaktive stoffene i steinene og mursteinene som brukes i konstruksjonen overstiger standarden, vil det forårsake radioaktiv forurensning som er veldig skadelig for menneskekroppen.

(2) Forurensning fra dekorasjonsmaterialer
I ferd med kjøkkendekorasjon og skapskaping brukes forskjellige kryssfiner, finér, treplater, forsterkede og syntetiske gulv, etc. Det skadelige stoffet i limet de brukte, uten formaldehyd, vil gradvis frigjøres etter dekorasjon og under bruk. Ifølge data har de nasjonale helse-, konstruksjons- og miljøvernavdelingene foretatt en tilfeldig inspeksjon av interiørmaterialer og funnet ut at materialer med giftig gassforurensning utgjorde 68%. Når disse materialene kommer inn i rommet, kan de forårsake mer enn 30 sykdommer i forskjellige organer som luftveiene, fordøyelseskanalen og nerver.

(3) Forurensning fra skap
For tiden varierer skapmaterialene på markedet fra gode til dårlige, og noen skap og deres materialer inneholder formaldehyd, benzen og andre forurensninger. Relevante materialer fra Indoor Environment Testing Center of China Interior Decoration Association indikerer at innendørs luftforurensning fra skap har blitt den tredje største forurensningskilden etter bygningsforurensning og dekorasjonsforurensning. Noen eksperter mener at innendørs dekorative materialer, for eksempel kryssfiner, tavle, fiberplate og sponplater av middels tetthet og andre menneskeskapte paneler, har betydelig forurensning av inneluften.

(4) Forurensning fra dagliglivet
Folk "produserer" også ubevisst en stor mengde giftige gasser i sitt daglige liv. For eksempel produserer forbrenning av gass på kjøkkenet og badet, matolje og dusjvarme alle en stor mengde CO2, NO2, SO2, inhalerbare partikler, halogenerte hydrokarboner, polysykliske aromatiske hydrokarboner og andre giftige forurensninger; mousse, hårspray og frisørprodukter, luftfriskere, rengjøring Kjemikalier, plantevernmidler, etc. produserer noen ganger giftige og skadelige kjemiske gasser.


rabatt flat pack kjøkken Adelaide
rimelige benkplater og flatpakker
flatpack vaskerom melbourne
billige skap melbourne
bunnings flat pack kjøkkenskap