Åtte tips du må vite for kjøkkenoppbevaring

- 2021-07-22-

Ikke plasser gjenstander som kan forringes på grunn av varme i skuffene under ovnen

Å putte diverse korn, krydder på flaske, nøtter på flaske og poser med tørket sopp i skuffen under ovnen kan enkelt forkorte holdbarheten! Du vet, den store skuffen i nærheten av ovnen er nesten som Et lite drivhus som varmes opp av og til, når du lager mat på ovnen, overføres temperaturen enkelt til skuffen nedenfor. Derfor er denne skuffen den mest passende for oppbevaring av boller og boller som er steriliserte og klare til bruk. På den ene siden er det lett tilgjengelig når du serverer retter. På den annen side, når temperaturen er lav, er rettene varme når de tas ut, og det er ikke lett å legge i retter. ro deg ned.

Skapene under vasken og på begge sider er ikke egnet for oppbevaring av ris.
Sett risbøtta i skapdøren under vasken, eller installer uttrekkbare risskap på begge sider av vasken, som er veldig enkle å forme risoppbevaringssteder. På det totale kjøkkenet har skapet under vasken den høyeste luftfuktigheten, etterfulgt av skapene nær begge sider av vasken. Disse stedene er ikke egnet for lagring av fuktabsorberende og forverrede gjenstander, for eksempel risnudler, diverse korn, tørrvarer og nøtter. Gjør skapet under vasken til en glidende søppelbøtte, nær skapdørene på begge sider av vasken, du kan sette kjøkkenutstyr som emaljeboller, gryter i rustfritt stål, etc., men merk at alle kjøkkenutstyr er redde for tidevann og kan ikke plasseres i nærheten Plassen for vasken, for eksempel elektrisk varm gryte, soyamelkemaskin, induksjonskomfyr, etc.

Den beste måten å plassere kjøkkenutstyr på
I dag har de fleste kjøkken bygget integrerte veggskap og gulvskap. En hengende kurv i metallnett er lagt mellom veggskapene og gulvskapene for å lagre krydder og spisepinner. Har allerede slike maskinvarefasiliteter, trenger bare å ta hensyn til det "mest komfortable prinsippet" ved lagring-det mest brukte serviset, kjøkkenutstyr, krydder og råvarer bør plasseres i området mellom øynene og knærne, og de er sjelden brukt. Ankomster lagres i toppetasjen i veggskapet og nederste etasje i underskapet.

Prinsippet om sortering og plassering av små redskaper
Velg en stor skuff som sorteringsområde for små kjøkkenutstyr. Du kan like godt bruke den kuttede vevboksen til å lage noen justerbare skap i den store skuffen, og dele den store skuffen i fire til seks små oppbevaringsområder for å sikre at de små kjøkkenutstyrene kan returneres til "gruppesalen". Andre varer er "blandet". For eksempel kan alle boller og kaffekopper fjernes fra brettet først, og "stilles opp" ved siden av, og deretter er brettene også "stilt opp" ved siden av. De plasseres i samme lagringsområde, og de kan raskt matches i par når de trengs. ; Skjeen kan også plasseres sidelengs i en rekke lange drager, og stablet spisepinnestøtter plasseres ved siden av hverandre, og hver tredje stables i en gruppe, slik at når du finner skjeen, finner du spisepinnen hvile.

Lagring av vannflaske diverse korn
Diverse korn er redde for fuktighet, og lagringsplassen til diverse korn i en ferskholdende eske tar mye plass. Det kan være lurt å bruke resterende mineralvannflasker for å lagre diverse korn. Disse lette flaskene er enkle å vaske og føne, og har førsteklasses lufttetthet og vil ikke gå i stykker når de tas. Eller dryss, det er virkelig en klar "multigrain display jar"! Enda bedre, hvis det er mer enn et dusin forskjellige korn i hjemmet for å lage grøt med åtte skatter, trenger vi ikke bekymre deg for den første raden med diverse kornflasker som blokkerer synet av flaskene bak, slik at du kan få et godt pass. Finne. Mineralvannflaskene kan plasseres opp ned og stables i en pyramideform med hodet inn og bunnen vendt ut, noe som er vakkert og praktisk og sparer plass. Du trenger bare å lime inn kjøpsdatoen på hver flaske på forhånd.

Melkekartonger lagrer rødvin
Rødvin må lagres i et mørkt, mørkt og kjølig skap. Hvis du ikke har et spesielt vinkabinett hjemme, kan du lage et "honningkake" -rom selv: samle flere 500 ml melkekartonger. Etter å ha drukket melken, riv forsiktig forseglingen av melkekartongen, vask innsiden av melkekartongen, tørk den, og juster deretter melkekartongen med lim og lim dem sammen for å danne en 3x3 eller 3x4 melkekartong. Vent til limet er tørt. Kan fylles med pinner av rødvin. Melkekartongen på 500 ml har en indre diameter som kan passe til en flaske rødvin. Mellomlaget i melkekartongen for skyggeeffekt er bare et "sovende rede" for rødvin.

Glassflaske for å lage egenbrygget gryte


Hvis du liker hjemmelaget eller hjemmelaget kimchi og forskjellige varme og sure sideretter, er glassflasken et godt håndverk, og gulvplassen er mye mindre enn den runde magekrukken. Inne i lokket på glassflasken er det et forseglingslag som ligner en hvit film, ikke fjern det! Det kan sikre den forseglede tilstanden til flasken, og vil ikke lekke juice eller vann når den plasseres opp ned. Vask av det opprinnelige varemerket for glassflasken på forhånd, bruk dobbeltsidig tape til å lime et lite etikettkort, skriv dato og vær for brygging. Du vil finne at disse flaskene er pent plassert på kjøkkenbenken, og de er fortsatt veldig gode dekorasjoner.


Stacking skill of pot

Gryte, wok, dampende gryte, gryte i rustfritt stål ... spesielt gryter som ikke brukes ofte, hver av dem tar mye plass. Velg et dypt skap og skill gryten fra lokket. Grytekroppen er stablet i samme form fra stor til liten. Legg to tykke kjøkkenpapir mellom gryten og gryten for å redusere friksjonen mellom gryten og gryten. . Snu lokket opp ned (siden med håndtaket på lokket vender ned), ordren er å legge lokket til den lille gryten først, deretter den mellomste gryten, og til slutt den større gryten, og legge et papirhåndkle mellom lokket og lokket. , Med intervallet med papirhåndklær er lokket også veldig stabilt. Hvis du stabler potter i forskjellige former, kan krumningen på lokkene på potten være annerledes, og det er ikke lett å stable. På dette tidspunktet, ikke tving det. Velg en stor skuff for å plassere den tryggere.


flatpack kjøkken newcastle nsw

flatpakke kjøkkenskap usa

tilpasset kjøkkenbenk

udoit kjøkken

flat pack kjøkken kilsyth