Rengjøring og vedlikehold av de fire benkeplatene i skapet

- 2021-07-19-

Skap benkeplater kan grovt deles inn i fire kategorier: benkeplater av naturstein, benkeplater av kunststein, ildfaste dekorative bordplater og benkeplater i rustfritt stål. For forskjellige benkeplater er ikke alle rengjørings- og vedlikeholdsmetodene våre like. Vi må ta mer hensyn til detaljene:

Skap benkeplater i naturstein

Vedlikehold: Når det er flekker på benken, bør de tørkes i tide for å forhindre at flekkene trenger inn i interiøret gjennom naturlige fine linjer. For å forhindre at benkeplaten sprekker, må du unngå at tunge gjenstander treffer benkeplaten og direkte kontakt med overopphetede gjenstander under bruk.

Rengjøring: Skapene bør rengjøres med myke skureputer, ikke toluenrensere, ellers blir det vanskelig å fjerne flekkene. Når du fjerner skala, må du ikke bruke sterkt surt toalettpulver, fortynnet saltsyre, etc., ellers vil det skade glasuren og miste glansen.

Benkeplate i kunststein

Vedlikehold: Benkeplater av kunststein bør forhindres fra å bleke og skalere i vannet fra å gjøre benkeplatene lettere og påvirke utseendet. Ved faktisk bruk, unngå direkte kontakt med gjenstander med høy temperatur.

Rengjøring: Fordi det ikke er fine linjer, har den sterk motstand mot maling, flekker, etc., og det er lettere å rengjøre. Men teksturen er for myk, så du må ikke bruke slipende rengjøringsmidler.

Skap ildfaste dekorative bord benkeplater

Vedlikehold: Etter bruk bør akkumulert vann og vann flekker tørkes så snart som mulig for å unngå langvarig bløtlegging for å forhindre at overflaten på bordet blir deformert. Når du bruker, unngå skarpe gjenstander som treffer benkeplaten direkte, og bruk et skjærebrett på benken når du bruker kniver. Den varme pannen kan ikke plasseres på benken umiddelbart etter tilberedning.

Rengjøring: Bruk myke rengjøringskluter for skapene så mye som mulig, og ikke bruk rengjøringsapparater med høy hardhet for å unngå skade på fineren. Ikke legg fargestoffer eller hårfarger direkte på benken, og vanskelige flekker kan rengjøres med nøytrale vaskemidler.

Benkeplate i rustfritt stål

Vedlikehold: Kjemiske effekter har etsende virkninger på benkeplatene til mange materialer. For eksempel kan benkeplater i rustfritt stål på skap ruste hvis de er beiset med salt. Derfor bør du også være oppmerksom på å unngå soyasausflasker og andre ting direkte på benkeplatene.

Rengjøring: Ikke bruk sure og slipende rengjøringsmidler. Samtidig må du unngå å bruke rengjøringsverktøy med høy hardhet, for eksempel stålkuler. Overdreven rengjøringsverktøy kan lett forårsake overflatefluing og riper på overflaten.


tilpassede kjøkkendører
nye skapfronter
kjøkkenskap dører og skuffer
engros skapdører
ferdige skapdører