Åtte detaljer gjør kjøkkenet ditt "ungt" for alltid

- 2021-07-09-

Noen forbrukere klager over at kjøkkenet deres er utdatert, og at stilen på kjøkkenet ikke lenger er populær. Hvis du vil renovere kjøkkenstilen, men ikke vil gjøre et stort sprut, trenger vi faktisk bare å velge noen populære kjøkkenutstyr, som kan gjenopprette de populære elementene på kjøkkenet tidligere. Detaljer kan også gjenspeile mote, noe som gjør kjøkkenet ditt alltid ungt.

1. Unngå å støte opp døren
Veggskapet er designet som en oppadgående dør og støttes av kraftige sylindere for effektivt å unngå front-on hendelser.

2. Ekstra stor krydderkurv
Små krydderskap føler ofte at de ikke er nok. Krydderkurven med en dørstørrelse har en fantastisk kapasitet. Til og med skjærebrettet kan settes inn og plasseres på siden av ovnen. Flasker med krydder kan plasseres diagonalt, noe som gjør det lettere og raskere å få tilgang.

3. Skjult risboks
Bulkris legges i en lang risboks, som er praktisk å lagre og har funksjonen til å ta ris kvantitativt.

4. Skuffeskilleramme
Lagertankdeleren brukes i skuffen, som ikke bare har plass til 6 lagertanker og setter dem på plass, men også har nok plass til å klassifisere og plassere andre gjenstander.

5. Opp og ned glass skyvedører
Midterskapet bruker øvre og nedre skyvedører i glass, slik at kjøkkenartiklene kan lagres og lagres fritt. Vakre gjenstander kan vises, og andre ting er blokkert av glass for å forhindre støv.

6. Konkave skuffekurv
Skapet under vasken har mye plass, men utnyttelsesgraden til det tomme kammeret er ofte ikke høy, fordi det er rør, det er ikke praktisk å sette hyllene. Hvis du vil stable ting på en ryddig måte, må du bruke denne typen konkav skuff for å trekke i kurven. Med rør gjør de store skuffene det lettere å hente gjenstander.

7. Trekk i kurven på fire sider
Hvis du bruker en hylle inne i dørpanelet, må de innerste tingene ofte være i midjen for å nå. Denne typen trekkkurv med alle fire sider strukket ut, du kan enkelt få gjenstandene inne, og designet er mer brukervennlig.

8. Benkeplate
En tverrgående funksjonsboks er lagt inn på benken, som kan lagre alle slags matlagingsverktøy på en integrert måte. Knivene er plassert trygt og riktig, ryddig og vakkert, og kan tas etter ønske.


moderne kjøkkenskapdører
skapdørfronter
kjøkkenskap dører til salgs
skreddersydde skapdører
kjøkkenskap til salgs