Krydder på kjøkkenet kan kurere mindre sykdommer

- 2021-07-05-


I vårt daglige liv er deiligheten av matkokerens regulatormat vi spiser en nødvendighet for ernæringen, men vi vet ikke at krydderne på kjøkkenet faktisk kan kurere noen mindre problemer og forhindre mindre sykdommer.

granulert sukker

Når du har feber, kan brygging av sukkervann redusere pasientens feber. Sukkervann kan også stimulere tarmen og magen og hjelpe fordøyelsen.

soyasaus

Når en viss del av kroppen blir brent, kan den påføres med soyasaus, som kan lindre smerter og avgifte; fingrene er hovne og smertefulle. Etter at soyasaus og honning er varmet, kan fingrene senkes for å lindre smerter og hevelse.

Ingefær

Å knuse ingefær og bruke den på det berørte området kan redusere betennelse og lindre smerter. Påføring av ingefærskiver på templene er den mest effektive måten å behandle hodepine på; å drikke ingefærsuppe kan forhindre forkjølelse i alle årstider; påføring av ingefær på navlen kan forhindre reisesyke og sjøsyke.

Matolje

Det er et mildt beroligende middel. Når en bestemt del av kroppen brennes av ild, må du påføre matolje på det berørte området for å lindre smerten. Hvis det blir stukket av Huangfeng eller andre insekter, påfør varm olje på såret for å lindre smerten. Hvis du har magesår, kan du drikke to små munnfuller med peanøttolje hver morgen og kveld, noe som har en viss effekt. Det kan også kurere forstoppelse. Hvis en liten insekt kommer inn i øret og slipper noen dråper olje i øret, kan insekten komme ut.

salt

Chill kan forårsake magesmerter eller akutt blærelammelse, noe som gjør det vanskelig å tisse. Varm salt i en klutpose og komprimer magen, noe som har en mirakuløs effekt. Akutt lokalisert dermatitt og kløe kan lindres ved vask med saltvann og maling. Insister på å vaske øynene med lett saltvann hver dag, noe som kan ha en god effekt på behandlingen av trakom; hårvask med saltvann kan redusere hårtap. Å drikke en kopp saltet vann etter å ha stått opp tidlig om morgenen kan kurere tarmproblemer. Gurgle med salt og kokt vann eller hold det en stund, det kan drepe bakteriene som forårsaker dårlig ånde.

Eddik

Når influensa oppstår, kan eddik og røyking innendørs brukes for å forhindre det; Når du har høy feber, bløt et håndkle med fortynnet eddik og legg det på huden for å avkjøle kroppen; gurgle med eddikvann kan behandle mild halsbetennelse. Når suppen er brent og brent, skyll den med eddik, som kan lindre smerter og hevelse, forhindre blemmer og ikke etterlate flekker på såret.


utskiftende baderomsdører og skuffefronter
hvite kjøkkenskap
kjøkkenskapsdører og skuffefronter
kjøkkenskap døren fronter
bestille kjøkkenskapdører