Saker som trenger oppmerksomhet ved vedlikehold av skapkomponenter

- 2021-06-28-

Vanligvis er hoveddelen av rengjøring og vedlikehold av kjøkkenet rengjøring av skapene, og rengjøringen av skapene må skilles fra skapets sammensetning. Vedlikeholdsmetodene og teknikkene for forskjellige deler av skapene er også forskjellige, og vi må mestre metodene og triksene. Så hva må vi ta hensyn til når det gjelder rengjøring og vedlikehold?

1. Vedlikehold av dørpanelet
Dørpaneler inkluderer vanligvis brannsikre paneler, malte dørpaneler, dørpaneler i speilharpiks og dørpaneler i massivt tre. Vedlikeholdet av dørpanelet er faktisk ikke vanskelig. Vanligvis tørkes vedlikeholdet med et vaskemiddel for å forhindre at vannet på bordet renner ned og suger inn i dørpanelet, noe som vil deformeres etter lang tid.

Den brannsikre brettserien har alltid vært i ledende posisjon på markedet på grunn av faktorene syre- og alkalimotstand, enkel rengjøring og lav pris. Det er lett å vedlikeholde, så lenge det skitne stedet tørkes av med en fuktig klut og et nøytralt vaskemiddel (et flerbrukskonsentrat tilgjengelig på markedet), kan det holdes rent.

Maling av dørpaneler og speilharpiksdørpaneler bør tørkes av med en fin rengjøringsklut dyppet i nøytralt rengjøringsvæske (for eksempel møbelrengjøringsmiddel, etc.); unngå kontakt med skarpe gjenstander og riper. Hvis det er små riper, kan det også behandles med møbler.

Vedlikeholdet av dørpaneler i massivt tre er litt mer komplisert. Unngå å komme nær varmekilder, strømkilder og vannkilder, og unngå direkte sollys; ikke berør organiske løsningsmidler som olje, benzen, aceton, etc .; når inneluften er relativt tørr, kan du plassere bonsai i rommet for å justere innendørs relativ fuktighet; Rengjør med en bomullsklut, og bruk en børste og akvarellpenn for å rengjøre utskjæringssømmene. Massivtre dørpaneler rengjøres best med vannvoks fra møbler.

2. Vedlikehold av skapet
Vedlikeholdet av skapet er lett å overse. Faktisk er et godt vedlikeholdt skap minst sannsynlig å bli skadet. Det anbefales å legge tunge gjenstander i det nedre skapet. Den bevegelige hyllen kan justeres opp og ned, vær oppmerksom på om hyllespikerne er plassert i riktig posisjon. Overskapet er kun egnet for plassering av lette gjenstander, for eksempel krydderglass og glass. Det rengjorte kjøkkenutstyret tørkes før det settes inn.

Trekkkurvtilbehøret i skapet bør tørkes av med en tørr klut for å unngå vannmerker på overflaten forårsaket av vanndråper.

3. Vedlikehold av maskinvare
Kjøkkenutstyr inkluderer hovedsakelig risbøtter, metallkurver, hengsler, skinner, etc. Materialene er vanligvis laget av rustfritt stål eller stål overflatespraybehandling. Når du bruker, må du ta hensyn til følgende punkter: For stor maskinvare som høye kurver og roterende kurver, vær oppmerksom på rotasjons- og tøyningsretningen, unngå å bruke makt, og unngå direkte sprinkling av salt, eddik og andre krydder; veggpaneler i rustfritt stål, kabinettets hette og anhenget i rustfritt stål kan tørkes av med en lysner (for eksempel et slipemiddel som er tilgjengelig på markedet, etc.) for å øke lysstyrken.

4. Vedlikehold av gassovn
Gassovnens overflate er stort sett laget av rustfritt stål og hvit emalje. Den mer populære er nå glassovnen. På det generelle kjøkkenet i europeisk stil er bruk av innebygde ovner et bedre valg.

Gassovnen bør rengjøres med et vaskemiddel med en finere tekstur. Hvis komfyrdysen er tilstoppet og påvirker gassbrannen, kan du bruke en fin stålbørste til å fjerne karbidet, stikke hull i brannuttaket en etter en og til slutt bruke en børste for å børste av smusset.

5. Vedlikehold av hetten

Når vi er ferdig med å tilberede den siste retten, må du ikke slå av bryteren umiddelbart, men la avtrekkshetten tømme den gjenværende dampen så mye som mulig. Etter å ha slått av bryteren, tørk overflaten av emhetten lett. På dette tidspunktet er oljen og gassen fremdeles varm og lettest å rengjøre. For å håndtere avtrekkshetter av turbotype, kan du bruke kjøkkenfettrenser (ved å kjøpe en konsentrert flekkfjerner, etc.) for å spraye inn i hetten. Etter at vaskemiddelet er påført, slår du på avtrekksviftebryteren og bruker sentrifugalkraft. Fjern det mykne fete smusset; for hetten på oljenettet må oljenettet fjernes, dynkes i varmt alkalisk vann og deretter rengjøres. ã € € ã € € En liten hemmelig oppskrift i kjøkkenrengjøring. Oljekoppen kan være uren, det vil si pakk oljekoppen med plastfolie. Etter at fettet er fullt, fjern plastfolien, som er praktisk og rask, ikke flekker oljen og ikke trenger å rengjøres.


6. Vedlikehold av vasken
Det finnes flere typer vaske materialer, den mest brukte er rustfritt stål, ikke tykt stål er bra, bør du spørre produsenten når du kjøper.

Drenering av vasken er nøkkelen, og kvaliteten på dreneringsrøret vil påvirke problemet med vannlekkasje i fremtiden. Hvis du heller oljesuppe med høy temperatur i vasken, bør du åpne kaldt vann for å unngå skade på avløpsrøret på grunn av forringelse av høy temperatur.

For vasker av plaststål og kunstig marmor, unngå tunge slag eller skarpe gjenstander som riper på overflaten.

Når vasker og kraner i rustfritt stål er flekkete, rustne eller ikke lyse, kan de tørkes med lysere for å gi lysstyrke. Fargede kraner bør tørkes med en klut. De uttrekkbare kranene bør unngå feil bruk og forårsake brudd på slangen.

utskifting av kjøkkenskuff foran
skapdører selges
erstatningsdører i kjøkkenskap i eik
erstatningsdører og skuffer for kjøkken
design av kjøkkenskap