Hold det generelle kjøkkenet tørt og uhindret, nyt den elegante kjøkkenkunst

- 2021-06-10-

Kontroller regelmessig gassovner, vannvarmere, mikrobølgeovner og andre elektriske apparater på kjøkkenet for lekkasjer eller nedsenking i vanntilkoblingen, og sørg for at kjøkkenet er tørt og luftventilert. Kjøkkenutstyr kan ikke brukes ofte og ofte. Riktig bruk og vedlikehold kan forlenge levetiden til kjøkkenskap og nyte en mer elegant kjøkkenkunst.


1. Ved bruk:


1. Ikke legg kokekar med høy temperatur eller andre gjenstander med høy temperatur direkte på kjøkkenutstyret. Bruk stativer, varmeisoleringsputer, etc. for å forhindre at overflaten misfarges eller skummer.


2. Hold kjøkkenutstyret rent. Etter tilberedning, rengjør benkeplaten og tørk av vannflekkene på kjøkkenutstyret. Hold overflaten ren og tørr. Vannet på gulvområdet bør fjernes i tide for å unngå forurensning av skapet.


3. Lettere gjenstander, som krydderglass, glass osv., Bør plasseres på kjøkkenet for å unngå skader på kjøkkenutstyret.


4. Tunge gjenstander bør plasseres under skapet. Skapet må holdes tørt. Hvis fuktigheten er lav, tørk den med en tørr klut så snart som mulig.


2. Husk følgende sunne fornuft for vedlikehold:


1. Ikke skrap overflaten på kjøkkenskapet med skarpe eller harde gjenstander. Bruk en fuktig klut til å skrubbe eller fukte kluten med nøytralt vaskemiddel eller rengjøre den.


2. Hvis overflaten er alvorlig flekkete eller riper eller brennes av fyrverkeri, gni overflaten lett med fint sandpapir (400-500), og tørk den deretter med en skuresvamp. ,


3. Metallskuffer, hengsler, trekkkurver osv. Bør smøres regelmessig for å holde dem lyse og smurt. Det er veldig nyttig å forlenge levetiden til kjøkkenskap.


4. Kontroller gassovnen, varmtvannsberederen, mikrobølgeovnen og andre elektriske apparater på kjøkkenet regelmessig for lekkasjer eller vannlekkasje, og sørg for at kjøkkenet er tørt og godt ventilert. Hvis du finner kvalitetsproblemer, kan du kontakte kundeservice i tide og la oss hjelpe deg med å løse bekymringene dine.


unfinished kitchen cabinets

uferdige kjøkkenskap

høye kjøkkenskap

skifte fronter

kjøkken skap arrangører

skapdørpriser