De tre mest usynlige morderne i kjøkkendesign som lettest blir oversett

- 2021-06-07-

I kjøkkeninnredningen, i tillegg til å vurdere fargetilpasning, bør det tas hensyn til valg av belysning. Mange tror at hvis det er et lys på kjøkkenet, er det nok å belyse det. Ifølge designeren er konsekvensen av dette at det dannes mange skygger på kjøkkenet, det vil si synshemmede områder med bakgrunnsbelysning. Dette vil påvirke stemningen når du lager mat.


Støyforurensning helse "fiende"


Den klirrende lyden av forskjellige krydderflasker, fat og kjøkkenutstyr når de kolliderer, den susende lyden fra kjøkkenhetten når den er i gang, den knitrende lyden fra skapdøren når skapdøren er lukket ... Disse irriterende lydene på kjøkkenet vil legge til din matlaging. Angst.


I henhold til den nasjonale standarden bør dagstøy i boligområder ikke overstige 50 desibel (generelt sett 40 til 60 desibel), og innendørs støygrense bør være lavere enn 10 desibel av standardverdien for området. Det er forstått at støyen fra et kjøkken uten profesjonell design er langt større enn denne standarden.


Det er medisinsk bevist at overdreven støyforurensning kan forårsake ubehag i øret, tinnitus og øreverk. skade på det kardiovaskulære systemet; distrahere oppmerksomheten og redusere arbeidseffektiviteten; forårsake dysfunksjon i nervesystemet, og påvirker også synet.


Ekspertråd:


For å minimere støyforurensning, bør rimelige lagringshyller utformes, og forskjellige flasker og bokser plasseres; støtdempende og lydabsorberende dørpaneler bør installeres; i henhold til nasjonale forskrifter, bør støyen fra avtrekkshetter kontrolleres med 65-68 desibel, så du bør velge et produkt som har det beste av både suging og stillhet.


Visuell forurensningstemning "morder"


Visuell forurensning refererer hovedsakelig til feil fargematching og lett bruk som er skadelig for menneskekroppen. Siden fargetemperaturen (lyskildens fargetemperatur) vil forårsake noen fysiologiske endringer i menneskekroppen, har forskjellige mennesker forskjellige preferanser for farger. Middelaldrende og eldre skap bør velge nøytrale eller elegante farger.


Medisinske eksperter mener at for sterke farger vil stimulere de menneskelige sansene, noe som resulterer i raskere blodsirkulasjon, og stemningen er lett å være spent; mens farger som er for rolige vil bremse blodsirkulasjonen, og langvarig kontakt vil gjøre folk kjedelige. Derfor er disse to nyanser ikke egnet for middelaldrende og eldre mennesker.


I kjøkkeninnredningen, i tillegg til å vurdere fargetilpasning, bør det tas hensyn til valg av belysning. Mange tror at hvis det er et lys på kjøkkenet, er det nok å belyse det. Ifølge designeren er konsekvensen av dette at det dannes mange skygger på kjøkkenet, det vil si synshemmede områder med bakgrunnsbelysning. Dette vil påvirke stemningen når du lager mat.


Ekspertråd:


Det er best å installere noen ekstra lyskilder for å koordinere belysningen på kjøkkenet. Det er ikke egnet å bruke et stort område av reflekterende materiale i dekorasjonen, for ikke å forårsake svimmelhet.


Usynlig "felle" av luktforurensning


Mange gasser på kjøkkenet vil forårsake en viss skade på menneskers helse-og uansett lekkasje av flytende petroleumsgass eller naturgass vil føre til farlige konsekvenser, er røyken og avgassen som genereres ved tilberedning alene ganske skadelige for kroppen.


I tillegg til karbonmonoksid, karbondioksid og partikler inneholder oljerøyken som produseres under tilberedningen også organiske stoffer som akrolein og sykliske aromatiske hydrokarboner. Blant dem kan akrolein forårsake ondt i halsen, tørre øyne, tretthet og andre symptomer; overdreven sykliske aromatiske hydrokarboner kan forårsake cellemutasjoner og forårsake kreft.


I dag vedtar den fasjonable kjøkkendekorasjonen stort sett åpen design, men prosessen med å lage kinesisk mat vil produsere mer fet røyk. På et åpent kjøkken er luftstrømningsområdet stort, og kjøkkenhetten kan ikke samle og avgi lampesvart, noe som vil forårsake forurensning av lykt og avgass i spisestuen og stuen.


Ekspertråd:


Den første metoden for å redusere forurensning av oljedamp er å styrke kjøkkenets ventilasjonssystem, og for det andre å prøve å endre noen tilberedningsmetoder, redusere steking, bruke mikrobølgeovner og riskoker mer, og redusere dannelsen av åpne flammer på kjøkkenet. For å lindre forurensning av oljedamp i et åpent kjøkken, kan det tilsettes et halvåpent rom mellom komfyren og kjøkkenhetten, som effektivt kan samle opp oljerøyken som genereres under kokeprosessen.


kitchen cabinet hinges

hengsler til kjøkkenskap

kan du bare kjøpe skapdører

skapdører senkes

erstatningsdører og skuffer for kjøkkenskap

baderomsskap