Innebygd garderobemaker: hvordan lage en innebygd garderobe

- 2021-05-26-

Den innebygde garderoben er veldig nyttig for oss. Den innebygde garderoben har mange fordeler i forhold til den tradisjonelle. Det sparer plass og er veldig vakkert. Så mange mennesker har bygget innebygde walk in closet i sine egne hjem, men mange mennesker lager innebygde walk in closet. Da jeg støtte på mange problemer, visste jeg ikke engang hvordan jeg skulle løse noen problemer. La meg introdusere hvordan du lager et innebygd garderobeskap.


Innebygd garderobe skyvedør


Soverommet innebygd walk in closet er faktisk et skap innebygd i veggen, som kan brukes som garderobe for oppbevaring av klær, eller et skap, som kan settes på kjøkkenet.


Den største fordelen med det innebygde garderobeskapet er at det sparer plass. Designet innebygd i veggen sparer plass og forbedrer plassens brukervennlighet; og utseendet føles skapet veldig lite og tynt, uten å føles tungt og vakkert. innebygde garderobedører er stort sett skyvedører, noe som sparer plass for å åpne døren, noe som er spesielt egnet for mindre soverom. Så soverommet bygget i garderober ble populært.


Gjør inn i veggskapet


Bruken av skyvedører i soverommet innebygd garderobe gjør ikke bare operasjonen vår veldig enkel, enkel å betjene, energibesparende og miljøvern. Noen soverom innebygde garderober er også utstyrt med elastisk strekkutstyr, som kan oppgraderes vilkårlig, konsist og praktisk, noe som gjenspeiler de originale designideene. Derfor, i den veggmonterte garderoben, hvor det er skuffer, skillevegger og klær, vil de ordne alt, selv håndklær, sokker og slips. Noen veggskap er også utstyrt med buksehyller på hjul, som pent kan henge et dusin par bukser, holde ventilasjonen, ikke rynker, klar på et øyeblikk og lett tilgjengelig.


Soverom innebygd garderobe skyvedør


For et rom med en innfelt vegg i strukturen (eller et rom der hele veggen brukes som innebygd garderobe), må en kombinert skillevegg installeres i den innfelte veggen, og deretter et sett med innebygd garderobe dører kan installeres for å bli et vakkert og holdbart veggskap. Veggen i skapet kan males direkte med veggmaling eller limes med tapet.


Størrelsen på skinneboksen på skyvedøren til soveromsveggskapet må være 12 cm høy og 9 cm bred. Som en gardinkasse er et spor installert i skinneboksen, og skyvedøren kan henges opp på sporet.


Skyvedørs bredde


Gullstørrelsen på en vanlig dør er omtrent 80 cm x 200 cm. Under denne strukturen er døren relativt stabil. Hvis det er en høyde over 200 cm, eller enda høyere, er det best å begrense dørens bredde eller lage flere skyvedører under forutsetningen om at området forblir det samme, for å opprettholde stabiliteten og sikkerheten til døren.


Faktisk støter mange mennesker alltid på et problem når de kjøper eller tilpasser garderober på markedet. Størrelsen på garderoben de kjøper er ikke den samme som størrelsen på rommet. Når du designer et soverom innebygd garderobe, kan soverommet innebygd garderobeskap utstyres med en innebygd garderobedør i henhold til rommets stil. Hvis du ikke vet noe, kan du ta en titt på kunnskapen om innebygd garderobeskap ovenfor.