Benkeplater for daglig vedlikehold av kjøkkenskap

- 2021-05-21-

·vedlikehold:


Uansett materiale er det redd for korrosjon ved høy temperatur. Under bruk bør man være forsiktig med å unngå direkte kontakt med varme gryter og varmtvannsflasker med skap. Det er best å plassere dem på gryteholderen; prøv å unngå å ramme benkeplater og dørpaneler med skarpe gjenstander under bruk for å unngå riper. merke. Du bør kutte grønnsaker og tilberede mat på et skjærebrett. I tillegg til å unngå knivmerker, er det lettere å rengjøre og hygienisk; kjemiske stoffer har etsende effekter på mange benkeplater, for eksempel kan benkeplater i rustfritt stål ruste hvis de blir utsatt for salt. Derfor bør vi også være oppmerksom på å unngå å plassere soyasausflasker og andre gjenstander direkte på benkeplaten. kunstige tavleskap skal unngå vannflekker som sitter lenge på benken.


·ren:


Kbenkeplater i kladeskaper laget av kunststein, brannsikkert brett, rustfritt stål, naturstein, tømmerstokk og andre materialer. Ulike materialer har forskjellige rengjøringsmetoder. Dekjøkkenskaplaget av kunstig stein og rustfritt stål bør ikke tørkes av med harde skureputer, stålkuler, kjemiske midler eller stålbørster. Bruk myke håndklær, myke skureputer med vann eller tørk av med lysemiddel, ellers vil det forårsake riper eller erosjon. Skapet laget av brannsikkert brett kan tørkes av med et rengjøringsmiddel for husholdningen, tørkes av med en nylonbørste eller nylonkule, og tørkes av med en våt, varm klut. Benkeplater i naturstein skal bruke en myk skurepute i stedet for toluenrens, ellers vil det være vanskelig å fjerne de hvite flekkene. Hvis kabinettet er laget av tømmerstokker, skal støv fjernes med en støvtørking og deretter tørkes av med en tørr klut eller vedlikeholdslotion. Ikke bruk våte filler og oljebaserte rengjøringsprodukter.


â— † Kunstig stein er et solid materiale uten porer og har egenskapene til å motstå erosjon av alle slags flekker. Mat, spiselig olje, soyasaus, eddik, alkohol, jod, sitronsyre, leppestift, skokrem, blekk og andre flekker vil påvirke de fleste flekkene. Spesiell kunststein utgjør ikke en trussel, holdbarheten er allerede veldig god, lett å vedlikeholde uten voksing og kostnadsbesparende egenskaper gjør den mye brukt i hjem og kommersielle rom.


1. Daglig rengjøring og vedlikehold er veldig enkelt


Vannflekker eller en liten mengde flekker kan fjernes umiddelbart ved å skrubbe med en fuktig klut og tilsette en liten mengde husholdningsrengjøringsmiddel eller såpevann.


2. Alvorlige flekker eller kutt


Det kan fjernes ved å tørke av med husholdningsdesinfiseringspulver og vegetabilsk klut. Mer seig forurensning kan fjernes med fint sandpapir (180-400). Tørk av med vegetabilsk klut og vann igjen for å opprettholde overflateglansen.


3. Sterke flekker, brennmerker på sigarettstumper eller noen få kuttmerker


Bruk sandpapir og vann til å fjerne flekker eller kutt og polere med en poleringsmaskin. For mer alvorlige skader, kontakt Polystone-forhandlere, som har ferdighetene og utstyret til å reparere arrene.


â— † Behandlingsmetode for flekker på benkeplaten:


1. Røde blekkflekker: Vask først nye flekker med kaldt vann, så suge i varm såpeoppløsning en stund, skyll deretter med vann; gamle flekker kan vaskes med vaskemiddel først, og deretter gni med en 10% alkoholoppløsning for å fjerne.


2. Blekkflekker: bland grundig med riskorn og vaskemiddel, påfør den fargede delen, gni den og skyll den med vann; Du kan også bruke en løsning av en del alkohol og to deler såpe for å gni gjentatte ganger, noe som også har gode resultater.


3. Oljeflekker med kulepenn: Generell praksis er å legge et håndkle under flekken, bruke en liten børste, fukte den med alkohol og skrubbe flekken forsiktig. Etter at flekken er oppløst og spredt, sug i kaldt vann, gni såpe og skrubb forsiktig, gjenta dette to eller tre ganger. Du kan i utgangspunktet fjerne kulepennoljen. Hvis det er en liten mengde rester etter vask, kan de fjernes ved å bløtlegge eller koke i varmt såpevann.


4. Muggflekker: tørk av med 2% såpealkoholoppløsning, tørk deretter av med 3% -5% natriumhypokloritt eller hydrogenperoksid, og vask til slutt.