Gjør en god jobb med disse hjemmedesignene, vær 5 år er ikke bak The Times, lykke er bra!

- 2021-04-10-

Den populære trenden med å bygge er dekorert noens gjetning, gjett, akkurat som de to foregående årene fremdeles er populær krystalllampe, ble erstattet av enkelt kuppellys til det nå, så når dekorere skal være på fremtidens bølge må det forutses, Ikke la deg vanskelig lite et halvt år, samtidig brukt hundretusener til et godt hus, ikke bor i følger ikke å gå opp om et år eller to, er bak The Times.

Ensfarget TV-vegg


Apropos TV-vegg, for de fleste, mener at det skal gjøres for å ha en egenskap, fordi dette ofte er familien som skal dekorere "vinduet".

På grunn av dette gjør så mange mennesker TV veldig komplisert, slik at den ser annerledes ut, men også føles stilig.

Men hvis dekorasjonen, eller i hver omgang brukte åtte tusen barn i hjemmet til å gjøre en kompleks TV-vegg, er den veldig utdatert, kan sies å tilhøre å bruke penger.

For øyeblikket, for utformingen av TV-veggen, er den populære bakgrunnsveggen i ensfarget farge, som ikke er mindre penger, men som også kan gi en bedre enkel skjønnhet.

På samme tid som nå auraen i hjemmet TV trekker seg tilbake, kan noen familier installeres direkte på projektoren, akkurat nå trenger lysfargeveggen for å fungere som projeksjonsklut å bruke, vegg av ensfarget TV er den beste designen.

Den hvite veggen brukes som gardin, og måten å se filmen på er projeksjon, noe som gir en veldig behagelig visuell følelse.


Gulvfliser sovesal

De to foregående årene også i "Jane European wind, American, Mediterranean wind ...... When, the floor tile shop is often like to make a variety of modellering shop, and then feel spesielt pen.

Hvis nå dekorasjonen fremdeles holder seg til gulvflisens design, så det ikke er ute av tid, kan ikke holde tritt med trenden med dekorasjon, som er å bruke urettferdig penger.

Den nåværende populære gulvfliser belegg, kan sies å være bare en enkel forandring, men det har ført til store endringer i livet, og dette er fremtiden til hovedstrømmen til gulvbeleggingen, de neste 5 årene er fortsatt trenden, vil ikke havne bak, men vil få skryt.

Spredningen er ikke å gjøre noen modellering, direkte butikkpasta, slik at ikke bare har en veldig god atmosfærisk effekt, og prisen er billig, slik at hjemmet ikke blir rotete.

Når gulvfliser butikk stikker, ikke glem å legge avstand, dette er for å forhindre at keramiske fliser varme utvider kald krymping. Hvis det ikke er noen spesielle krav, bør bredden på flisesømmen være ca 1,5 mm, og det anbefales å være ca 1,5-2 mm, slik at det er praktisk å lage en vakker søm til flisen.

Med en slik gulvfliser for å reservere sprekker, selv om de gjør det, er USA veldig praktisk, og USA kan også holdes bedre i gapet, ikke lett å falle av.


nisje

Toalett er normalt i 4-5 kvadratiske venstre og høyre sider, i tillegg til Wei Yu som må bruke, har du i utgangspunktet ikke for mye, få plass til å være tilgjengelig, motta er toalettproblemer hele tiden.

For dette, når du dekorerer før, er det veldig populært å være i hjørneinnretningsinnholdet er slitt, fordi slikt kan løses, motta et problem, veldig praktisk fortsatt samtidig.

Inntil nå er dette fremdeles toalett, løser en slags god metode som mottar et problem, men dette kan løse mottar bare et problem, ikke snakk om estetisk følelse, kan ikke oppnå praktisk og vakker sex sameksisterer.

Because when decorating now, the position that can use sewer duct to make nisje design in toilet, such can solve receive a problem, still having very good beautiful sex at the same time.

To nisje for, it does not occupy a space, still won't appear when using the bad phenomenon that resembles buy content to encounter the body easily, so practical is better.

This kind of durable nisje things, and therefore become the toilet in the "big man".