La hjemmet følge naturen, la livet fortsatt være varmt

- 2021-04-10-

Indre fred kan føle livets store skjønnhet, skjønnhet er ikke et symbol, er en sinnstilstand, men også en behagelig.

Med loggtonen som base, den tilsvarende gjennomtrengningen, fin grunne. Som en beskjeden gentleman som følger tidens gang, hvisker mykt, snakker mykt om konteksten til historie og kultur.

Etter å ha fulgt det enkle prinsippet om "mindre er mer", tar det hensyn til hensiktsmessigheten og enkelheten i valg av innredning og innredning. Innredningsstil med loggfarge fremhever romanen og unike sjarm. I fargekampen, men for å skape en elegant atmosfære av eldre sans.

Tre varm, naturlig, primitiv smak, gi en person avslappet, behagelig og ubegrenset glede. Til travel urbanite, ta denne ubeherskede, gratis og komfortable inn på soverommet, nyt bekymringsløs og behagelig stille, følg ens tilbøyeligheter til å slappe av vil være et slags ekstravagant håp ikke lenger.

Vektoren full av flytfølelse bryter begrensningen i grensesnittet mellom rom og liv. Hvert slag virker enkelt, men designet er i livet. Det skaper ikke bare trøst for livet, men tenner også inspirasjon og lykke for hver dag i livet.

Husholdning, noen ganger er det en prosess som former livet uopphørlig, ikke følg andre, bare vær deg selv, bruk loggstil for å gjøre det enkelte husholdningsliv, la husstandene følge naturen, la livet som før søtt.

Snatching designinspirasjon fra det naturlige bildet, bruker førstnevnte det kule og elegante morgenlandskapet som konstruksjonskonseptet for romsituasjonen. Under skalaen som justeres i trefarge og hvitt, gir rommet en lys og varm pyntet husholdnings scene.