Hvordan designe barneromsgarderobe og fargematching

- 2022-12-06-


Hvis du vil gi barnet ditt en fargerik barndom, start med å lage et fargerikt barnerom til barnet ditt! !Enkelt tre soverom skyve garderobeskap Armoire

Som forelder vet jeg ikke om du noen gang har hørt en slik setning: Hvis fargen på barnerommet er for stygg, vil det få barna dine til å tape direkte på den estetiske startstreken!

Ja, barnerommet er en bro som forbinder barnas indre verden, og barnerommet må lages veldig nøye. Fra fargetilpasning til dekorasjon, fra stoff til møbler, alle valg må vurderes nøye.

Derfor, hvis du ønsker å gi barnet ditt en fargerik barndom, start med å lage et fargerikt barnerom for barnet ditt! !

I dag vil jeg introdusere deg til fargematchingsferdighetene til barnerom, la oss ta en titt! !1. Unngå å være for monoton

Barnas verden er fargerik, fargerik og ny og uskyldig. Hvis barnerommet vedtar et ensartet fargevalg, ser det livløst ut, noe som får hele rommet til å se kjedelig og kjedelig ut, noe som vil påvirke oppholdskomforten over tid.

Barn som bor i et slikt miljø i lang tid vil uunngåelig føle seg kjedelige og mangel på vitalitet. Mer alvorlig vil føre til introversjon.

Unngå derfor for monotont i utvalget av barnas romfarger, det er best å velge tre eller flere farger, som vil bidra til å stimulere barnas erkjennelse av farger, og samtidig kan legge til barnsligheten i rommet.

Milde farger skaper en behagelig og avslappende romatmosfære, slik at barn kan vokse opp fritt i dette rommet!2. Fargen er hovedsakelig lys

Farger kan dyrke barnas oppfatning, kan få aktive barn til å bli stille, og kan også oppmuntre barnas selvtillit... Lær påvirkningen av forskjellige farger, og skap et lykkelig og sunt rom for barn.

Knallfarget gul brukes som pyntefarge på barnerommet, noe som er med på å forsterke barnas kreativitet.

Derfor er det best å velge lyse, avslappede og behagelige farger og rom, og unngå altfor lyse og mørke farger.

For rom med ulike funksjoner kan vi bruke hvit som overgangsfarge på rommet.3. Velg farger etter barnets karakter

Hvorvidt fargevalget på barneromsdekorasjonen er riktig vil ha en betydelig innvirkning på barnets personlighet. Hvis fargen ikke er valgt, vil det påvirke barnets humør.

Derfor, når du velger farger, må de velges ut fra barnets personlighet. Generelt bør barn med irritabel personlighet ikke være for lyse og velge elegante farger. Dette vil bidra til å forme barnets sunne holdning.4. Fargetilpasningsprinsipp

Fargetilpasningen til barnerommet bør være mindre enn mer. Det er nok å opprettholde den på tre, og ikke mer enn fem på det meste, ellers blir den "fire forskjellige".

Generelt er barn veldig følsomme for farger, så vi må nøye vurdere fargen på barnas rom.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)
hvit tregarderobe med speil
hvite garderobemøbler
hvit dobbel garderobe salg
hvit garderobekommode
garderobe i glass