Lær deg å lage verdifull innebygd garderobe på barnerommet

- 2022-11-28-

Utformingen avinnebygget garderobeskappå barnerommet trenger faktisk ikke å gå langt for å tenke på hvilken form, hvilket materiale du skal bruke, hvilken farge du skal bygge, så lenge du forstår de følgende designpunktene, kan du umiddelbart forbedre følelsen av design av rommet .

Bomiljø har en subtil innflytelse på barns karakterforming og vanedannelse.
01. Vær oppmerksom på barnas preferanser

Degarderobedesign og layoutav barnerom må ofte kombineres med barnas interesser og hobbyer. For eksempel, hvis barn liker kaniner, kan de bruke tilsvarende elementer for å lage temaet til barnerommet.02, utnytte plassen til fulle

A. Liten plass
I henhold til størrelsen på rommet kan barnerommet utformes i forskjellige former for å gjøre rommet mer intimt og komfortabelt.

For barnerom med relativt lite areal er hovedformålet å utnytte plassen rimelig. Det anbefales å ta i bruk planløsningstanken om å "gjøre deler til en helhet", og plassere barnesenger, garderober, skrivebord og andre møbler mot veggen for å gi mer plass i midtområdet. Som et sted for barn å leke.

B. Stor plass
Når plassen er relativt stor, er sikkerhet og komfort det ledende designet, og barnas bevegelseslinjer planlegges nøye for å redusere hindringene for barn å bevege seg mellom ulike møbler, spesielt steder de passerer ofte, og for å redusere risikoen av barn som støter på møbler kan.03. Møt moroa med barns utforskning

Barn liker rom fulle av barnslighet, så når du innreder barnerommet, kan smart fargematching og mønstervalg, rommoro og andre design få barna til å oppdage mer plassgøy.

Farge er et av elementene som skiller barnerom fra voksenrom. Fargedesignet på barnerom anbefales ikke å bruke mørke farger som svart og grått for å unngå deprimerende følelser. I stedet trengs lyse farger og livlige og dristige farger.04. Hva skal man gjøre hvis familien får et barn nummer to

For små barnerom, hvis det andre barnet er av samme kjønn, kan du vurdere å bytte ut sengen på barnerommet med en køyeseng med rekkverk.

Hvis barnerommet er stort nok, kan en dobbeltseng også vurderes.

Fra funksjonen tilwalk in closet garderobeplanløsningstenkning, kombinert med de eksisterende leilighetsforholdene, pluss litt kreativitet, er det perfekte barnerommet født!
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer ↓↓↓)
stående garderobeskap
garderobeenhet til salgs
garderober direkte
2 dørs garderobe selges
rom garderobeskap