Hvordan lage et praktisk design på vaskerommet ditt

- 2022-11-23-Det er ingen separatvaskeromhjemme, men også for å gjøre en god jobb med balkongdesign. Fra et praktisk synspunkt ivaretar balkongen hovedsakelig to funksjoner, den ene er vaskerom, den andre er bod. Først av alt, la oss se på tre typer klesvaskoppsett.


1. Vaskemaskin vaskevask overskap

Den mest grunnleggende balkongfunksjonsdesignen, inkludert maskinvask, håndvask, oppbevaringsfunksjoner. Hvis balkongen er relativt liten for å oppfylle den grunnleggende funksjonen, anbefales det å gjøre et slikt design.

Vaskemaskindisken er generelt 90 cm høy og 70 cm bred, og vaskebassenget er 75-85 cm høyt og mer enn 40 cm bredt.


Bunnen av veggskapet er ca 170cm over bakken for å sikre at det ikke er lett å ta på hodet. Hvis avstanden mellom overskap og bordet er større, kan du legge til et åpent skap i bunnen av overskapet, som er veldig praktisk for å plassere vanlige gjenstander.

Vær oppmerksom på de forskjellige dybdene på over- og underskap. Dybden på underskapene er 60 cm, og dybden på overskapene er 30-35 cm.2. Vaskemaskin tørketrommel oppbevaringsskap

Bredden på vaskerommet i noen familier er ikke nok. Etter å ha satt fra seg vaskemaskinen med en bredde på 70cm er det ikke nok plass til vaskebassenget. Den resterende plassen kan gjøres om til et oppbevaringsskap.

For å maksimere bruken av plass, anbefales det å kjøpe en vaskemaskin og tørketrommel, og utføre opp-tørking og nedvasking. Standardstørrelsen på vaskemaskiner og tørketromler er 60cm*60cm, og høyden er 85cm. Etter stablet opp og ned er den totale bredden på 70 cm og totalhøyden på 175-180 cm reservert.Etter å ha bestemt vaskemaskinen og tørketrommelen, lag veggskapet øverst og høyskapet på siden. I henhold til total rombredde bør bredden på høyskapet være mellom 30-40cm. Hvis bredden er for smal, er det ikke nødvendig å lage et skap. Dybden på veggskapet skal være 60cm.


Denne utformingen av balkongen er i utgangspunktet et tørt område, kombinert med utformingen av vinduer og gardiner, privatliv er bedre, så her kan også brukes som et familiefritidsområde, integrasjon med stue, plassen er mer gjennomsiktig.


3. Vaskemaskin tørketrommel vaskevask hengende skap

For tiden er den vanlige utformingen av vaskerom å stable vaske- og tørkesett for å møte vaske- og tørkebehovene til store klær og sengetøy. Det er et vaskerom ved siden av, som er praktisk å gjøre forbehandling av klær og rense små biter. Toppen er et veggskap som gir oppbevaringsfunksjon.I henhold til normal bredde på vaskemaskin og vaskebasseng er den totale bredden her minst 110cm, og kontrollområdet er 40-80cm av vaskebassenget. Med høydedesignet til vaske- og tørkesett er veggskapet generelt 175-180 cm over bakken, ca. 60 cm i lengde og 30-35 cm i dybden. Vaskeri biljardbord 75-85cm høy, dybde 60cm. Hvis den totale bredden er tilstrekkelig, kan det bygges en rekke høyskap 30-40 cm brede og 60 cm dype på den andre siden av vaskemaskinen for oppbevaring av store rengjøringsverktøy.

Noen spesielle stuebalkongplass er relativt stor, spesielt bredden er nok, da kan du velge utformingen av vaskemaskin og tørketrommel side ved side, dobbel posisjonsbredde reservert 135 cm, pluss vaskebassengbredden på mer enn 40 cm, den totale bredden er minst 175cm, på dette grunnlaget for arrangementet ogutforming av overskap.Vaskemaskindisken er 90 cm høy, vaskekummen er 75-85 cm høy, og dybden på underskapsområdet er 60 cm. Bunnen av veggskapet er 170 cm fra bakken, dybden på skapkroppen er 30-35 cm, og avstanden mellom bunnen av veggskapet og bordet er tilstrekkelig. Den kan også gjøres om til et åpent skap, og til og med en veggmontert vaskemaskin kan installeres på veggen over vaskekummen som en spesialvaskemaskin for babyer.