Hvordan designe et husskap for å gjøre oppbevaringen større og praktisk

- 2022-11-17-

Trinn 1: Inngang

Inngangen er liten, men har sannsynligvis flest odds og ender. Vanlige gjenstander, håndbagasjer og til og med husholdningsrengjøringsverktøy vil sannsynligvis bli lagret her.

Det er mange og diverse gjenstander, og inngangspartiet forfølger friskt og komfortabelt, så ved inngangen kan du lage og bruke "skjult oppbevaring"ï¼lage en skohylle pantry, slik at overflaten er vakker og ren.

De er klassifisert etter stedene der de brukes, for eksempel ett sted for utendørs forsyninger, ett sted for innendørs forsyninger og ett sted for personlige småting. Prøv å unngå for mange gjenstander som er stablet på bordet, det er lett å miste, og ikke vakkert.


2. Stue

Som en familie gjestfrihet sted, stue mer jakten på plass skjønnhet og atmosfære. Det foreslås å justere størrelsen på artiklene i henhold til plassstørrelsen. Hvis plassen er stor, kan du forstørre volumet av artikler. Hvis plassen er liten, kan du sette lette artikler, men antall artikler bør ikke være for mye. Her er TV-skap skap den beste designen for veggen.