Barnegarderoben er utformet på denne måten for å gi barn en lykkelig barndom!

- 2022-11-04-

Foreldre ønsker alltid å gi barna en perfekt barndom, et trygt miljø og et sunt liv. Jeg håper de vil være lykkelige og tilbringe dagene lykkelige. Selv om plassen i huset er begrenset nå, ønsker jeg fortsatt å gi barna en plass som tilhører dem. Hvordan kan det lille rommet tilhøre barna inneholde en hel barndom?

Garderoben er godt tilpasset, og barnet har ingen problemer med å vokse opp! La oss ta en titt på hvordan du installerer barnas garderobe!


Materialvalg

For tiden er de fleste garderoberåvarene på markedet massivtre eller sponplater. Garderoben laget av sponplater vil mer eller mindre inneholde kjemiske stoffer. Langvarig eksponering for skadelige stoffer eller skadelige gasser vil forårsake irreversible helseskader for barn. Derfor er det nødvendig å velge Vær ekstra forsiktig, det er best å velge materialer fra store merker og ha sikkerhetsgarantier. Garderober i heltre er mye tryggere enn sponplatematerialer, fordi det tilsettes mindre kjemikalier, men prisen er relativt sett dyrere.

Valget av maskinvaretilbehør er også veldig viktig, noe som påvirker stabiliteten og levetiden til garderoben. Hvis du vil bruke den lenge, må du velge maskinvaretilbehør av høy kvalitet.

Sikkerhetsytelse

I tillegg til valg av materialer til barnegarderober, bør sikkerhet også tas i betraktning når du designer. I tillegg til alle møbler, bør man være oppmerksom på å unngå skarpe hjørner for å forårsake blåmerker. Overflaten på garderobebrettet må være glatt, og vær forsiktig med trestikk for å stikke barnehender. , Det er to viktigste punkter. Den ene er at stabiliteten til garderoben bør bekreftes gjentatte ganger for å forhindre at barn faller sammen når de klatrer; den andre er at klesskapet må være forbeholdt ventiler, i tillegg til å hindre mugg og fuktighet, kan det også hindre barn i å gjemme seg i klesskapet for å leke Noen ganger kvelning.


Rominndeling

Barnegarderoben trenger ikke ta hensyn til høyden på barnet, fordi barnet vokser hele tiden. Fra et langsiktig perspektiv bør barnas garderobe tilpasses etter høyden på voksengarderoben. I det funksjonelle området, barnets garderobe, i tillegg til det konvensjonelle hengende området , Oppbevaringsområde, sammenleggbar område, skuffer, er det best å forlate et område som tilhører barnets eget, for å lagre leker og trene barnas uavhengige lagringsvaner.

Personlig match

I tillegg til praktiske funksjoner, bør klesskapet på barnerommet også ta hensyn til barnas preferanser. Fargen skal ikke bare være basert på barnets valg, men også for å unngå å bli for lekker. Hvis fargemetningen er for høy, vil det påvirke barnets hvile og vekst. I tillegg til fargematching er det også en kombinasjon av garderober. Å kombinere garderober, skrivebord, bokhyller osv. kan effektivt spare plass og forene soveromsstilen, som er vakker og praktisk!

(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
høyt garderobeskap
barnegarderobe
liten garderobe i tre
treskap for klær
garderobestang