Oppbevaringstips for garderobeskap

- 2022-11-02-

Etter flere voldsomme temperatursvingninger har sommeren vært stille, lette og lette sommerklær er på banen, og tunge klær returneres til boksen.

Sesonglagring er definitivt et stort prosjekt. Garderoben er begrenset og det er for mange klær som skal legges. Hvordan oppbevare klær for å hindre at garderoben skifter sesong?


01, objektiv evaluering, enkelt sesongskifte

Først av alt, avgjør om garderoben hjemme kan inneholde 100% klær for de fire sesongene. Du må møte din egen situasjon objektivt, og gi slipp på besettelsen om å «ikke endre sesongen». âÅ redusere mengden arbeid og enkelt endre sesongenâ kan også bringe lykke og er verdt å satse på. Små mål.

Liten garderobe (stor sesongskifte)

Skapet hjemme er lite, så du kan bare legge sesongklær, og sesongklær kan bare legges i oppbevaringsboksen. "Break off" frigjør verdifull plass til tingene du virkelig liker, og forbedrer livskomfortindeksen.


Stor garderobe (liten sesongskifte)

Hver gang sesongen skifter, er det bare å justere posisjonen i garderoben. Som T-skjorter og skjorter kan du også bruke dem om vinteren. Om sommeren er det bare å legge vekk de tunge genserne.


Vurder disse situasjonene:â  Klær som du ikke har brukt det siste året, enten har du blitt distrahert av det, eller du har glemt dets eksistens, tro meg, og du vil ikke bruke det ofte.

â¡Du kan vurdere å beholde noen få plagg som du ikke bruker ofte, men du vil bruke dem ved spesielle anledninger.

â¢Det anbefales ikke å fylle opp klærne hjemme på grunn av pilling, utslitt, deformert, uvaskbart smuss osv.


Hvis du synes det er synd å kaste klærne dine, doner det. Du kan gjøre en online avtale for gratis resirkulering på stedet, spare plass og penger, og også gjøre veldedighet.


02. Optimaliser plass og forbedre lagringskapasiteten

Etter å ha avklart skillet til garderoben, er det nødvendig å optimalisere lagringsmetoden for å forbedre "holdekapasiteten" til garderoben. Du bør vite at feil oppbevaringsmetode kaster bort skapplass, og synes det er vanskelig å finne det. Resultatet er et rot på sekunder.

Hensikten med å optimalisere garderoben er å eliminere den døde plassen i garderoben og maksimere den tilgjengelige plassen.


Henge klær fra kort til lang i hengeområdet

Hvis klærne ikke henges i lengdeorden, vil plassen under klesskapet være vanskelig å bruke.

Dessuten, hvis halen på lange klær henger over oppbevaringsboksen, vil det lett forårsake deformasjon og rynker, og det vil ikke se bra ut når det er utslitt.

I det virkelige liv mangler mange foreldre ikke lagringskapasitet, men gjenstandene i hjemmet er plassert vilkårlig. Faktisk mangler de bare oppbevaringsboksen. Stable sesongens klær i oppbevaringsboksen, slik at rotet tørkes ut, og garderoben blir ryddig på et øyeblikk.

Bruk liten plass

Den lille plassen og de døde hjørnene i enkelte garderober kan også brukes, som for eksempel innerskapsdøren, med noen små kroker kan du oppbevare noen smykker og belter.

I det døde hjørnet av skapet kan du oppbevare håndvesker og så videre gjennom teleskopstangen og S-kroken.03. Tilpasset garderobe rimelig skillevegg

Garderobeskilleveggen skal utnytte hver plass i garderoben bedre, og en rimelig skillevegg bidrar til oppbevaringen vår.

Garderobeoppsett

Tilpassede overordnede garderober har blitt en populær trend. De funksjonelle skilleveggene til uavhengige garderober er mer brukervennlige. Åpenbart kan de "bedre tilfredsstille mine klesoppbevarings- og bruksvaner". Slike garderober er "virkelig nyttige garderober".

Flere opphengsområder

Der plassen tillater det, sett opp så mange klesopphengsområder som mulig. Som korte ermer og skjorter om sommeren, gensere og kåper høst og vinter kan henges opp.

Klærne deformeres ikke lett når de henges, og hver gang du åpner skapet, kan du se situasjonen i skapet mer intuitivt.

Venner som føler at de mangler klær, bukser og sko hele året mangler kanskje egentlig ikke, men «usynlige». Klærne som er gjemt i oppbevaringsboksen forsvinner automatisk fra hjerneminnet, og etterlater bare en "manglende" mentalitet. Hint.I henhold til ulike aldersgrupper

foreldrerom:

Eldre har flere klær stablet og mindre tilbehør. Derfor, når du designer garderobeoppsettet, kan du vurdere å lage flere hyller og skuffer, og eldre foreldre bør ikke klatre opp eller sitte på huk ofte på grunn av deres fysiske tilstand.

Ungt par:

Klærne til unge par er relativt variert. Vanligvis er venstre og høyre garderobeskap utformet som separate oppbevaringsrom for menn og kvinner for enkel tilgang.

Klesopphengsområdet i skapet er vanligvis delt i to lag, lange og korte, for å oppbevare kåper og topper separat. Vanlige skjorter kan også designes med en egen liten skuff eller hylle, for ikke å krølle og skjemmende på grunn av for mye klær som klemmes sammen.

Barnerom:

Når du designer klesskapet til barnerommet, bør du vurdere et stort skap for hele kroppen. Det øvre laget er et anheng og det nederste laget er ledig. Det er praktisk for barn å åpne skapdøren for å hente eller lagre leker når som helst, noe som tilfredsstiller barnas lekne mentalitet.

Det sies at å endre garderobesesongen er en fysisk oppgave, men faktisk, så lenge du klarer det rasjonelt og bruker de riktige metodene, kan du spare krefter når du skifter årstid!(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)
24 tommer bred garderobe
garderobe i mørk brun tre
garderobe med speil og hyller
brun garderobe med speil
soveromsskap og garderobeskap