Det er flere stiler av skaphåndtak. Hvordan matche skaphåndtak

- 2022-10-31-


Jeg tror alle vet at skap er et uunnværlig møbel i moderne kjøkken. Imidlertid er maskinvarehåndtaket faktisk en veldig viktig del av hele skapet, det kan være veldig praktisk for folk å ta varene i skapet. Men hvor mange skaphåndtaksstiler er det på markedet? Hvordan matche skaphåndtaket? La oss ta en titt med redaktøren.

 

Skaphåndtakstil

1. Jeg former skaphåndtak

Skaphåndtak med ett tegn er de vanligste og vanligste stilene. Formen på skapene ser ut som et enkelt ord. Det er en relativt enkel håndtaksstil, som gjør at skapene ser mer konsise og vakre ut.

 

2. Rundt skaphåndtak

Det er også et rundt skaphåndtak på markedet i 2018, som ligner litt på en knapp som er installert på skapet. Det er også en relativt enkel og direkte stil. Håndtaket på det runde skapet er generelt et skruehull, og installasjonen er relativt enkel.

 

 

3. Skjult skaphåndtak

 

I tillegg til ettords og runde skaphåndtak, finnes det håndtak som kan skjules i hullene på skapdørene i hjemmebransjen. De inntar ikke en posisjon, er veldig vakre og er ikke lett å støte. Denne typen håndtak kan være uvant å bruke i begynnelsen, men den er også flott i lang tid.

 

 

Hvordan matche skaphåndtaket

 

Skaphåndtakene på oppussingsmarkedet er laget av aluminiumslegering, kobber, keramikk, sinklegering, rustfritt stål osv. Når du skal velge, bør du i tillegg til å matche etter stilen på dine egne skap også vurdere om hjemmeinnredningen stilen er koordinert og enhetlig, for ikke å påvirke den generelle estetikken.

 

Selv om det er mange materialer til skaphåndtakene, er kvaliteten også ujevn. Skaphåndtak av god kvalitet vil være finere i utførelsesdetaljer, uten feil, og føles bedre å ta på, og vil være mye bedre når det gjelder slitestyrke og korrosjonsbestandighet. I tillegg avhenger det også av trekktesten av håndtaket. Generelt kan skaphåndtaket tåle en trekkkraft på mer enn 6 kg er kvalifisert, så levetiden til håndtaket vil være lang.

 

Hvis du ikke er så flink til å matche skaphåndtak, anbefales det å velge noen kjente håndtaksmerker, fordi merkevareprodusenter har visse krav til kvalitet og stil på skaphåndtak.

 

(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer ↓↓↓)

polyuretan kjøkken farger

rtf tre

glans kjøkken skapdører

male termofolie

vikle dører farger