Hva du bør være oppmerksom på når du tilpasser en garderobe

- 2022-10-27-

Når du besøker møbelmarkedet, er de store og små garderobene blendende. Det er flere og flere materialer i garderobene, og fargene og stilene til garderobene blir mer og mer nye. Dette gjør at eierne føler seg overlykkelige, og det er lett å kjøpe på impuls. Ned dem. Selv om den ferdige garderoben er vakker og moteriktig, er den ikke nødvendigvis egnet, spesielt i noen små leilighetsrom og uregelmessige hus. Mange garderober er ikke nødvendigvis plassert på plass.Derfor vil mange eiere velge tilpassede garderober. Tilpassede garderober kan kjøpe materialer av seg selv, som bedre kan kontrollere kvaliteten på materialene, og kan også bruke plassen akkurat og utnytte det tomme området fullt ut. I denne utgaven vil vi snakke om sakene som trenger oppmerksomhet i tilpassede garderober.

Voksengarderober er vanligvis plassert på soverommet, og noen familier har store arealer og har dedikerte garderober. Deretter plasseres voksengarderobene i garderoben. Eieren kan velge passende materialer i henhold til størrelsen på plassen og stilen til hjemmeinnredning, og ta hensyn til materialenes miljøytelse.Vanlige materialer til voksengarderober er massivtreplater, MDF, sponplater, flerlagsplater osv. Disse platene har sine egne egenskaper. Den mest miljøvennlige treplaten er den mest økonomiske og praktiske MDF. Velg passende plater for økonomiske forhold.For å tilpasse en voksen garderobe, vurder den hierarkiske utformingen av garderobeoppbevaringen, og du må forlate nok hengende område. Nå kommer det stadig flere mellomlange klær for voksne, så hengeplassen skal være stor nok, og hengeplassen skal være nok. Kan passe lange klær.Generelt sett er kleshengerne i skapet delt inn i to lange og korte lag, som brukes til oppbevaring av kåper og topper, som kan hjelpe klærne til å bli bedre oppbevart. Samtidig bør også stableområdet deles inn i kategorier så mye som mulig, og det legges til et lite område for oppbevaring av slips. Gjenstander som undertøy.I garderobedesignet er det også nødvendig å ta hensyn til rasjonaliteten til detaljene i installasjonen. For eksempel, når du designer skapdøren, er åpningsmetoden til skapdøren veldig viktig. Tenk fullt ut størrelsen på plassen for å unngå kollisjon med andre møbler eller vegger når du åpner døren. .

Det er også familier som skreddersyr barnegarderober. Klassifiseringen av barnegarderober bør være finere. Barnesko og klær skiftes ofte, og det er mange barneleker. Derfor bør barnas garderober utformes med multifunksjonelle oppbevaringsområder.Barnas garderober må først velge materialer. Barnas immunitet er lav. Derfor må barnemøbler velge miljøvennlige materialer. Det anbefales å velge massive trepaneler for å lage barnegarderober. Miljøytelsen er god, og det blir ikke for mye lim. La innendørs redusere frigjøringen av formaldehyd.Utformingen av barnegarderoben bør ikke bare vurdere den umiddelbare bruken. Det er best å se på de neste ti årene og designe flere klesopphengsområder og oppbevaringsskap. Høyden på klesopphenget bør vurderes, og noen ventilasjonshull kan også utformes. Dette gjør at skadelige gasser i klesskapet kan fordampe raskt.Innredningen i garderoben må ikke være slurvete. Enten det er en voksen garderobe eller en barnegarderobe, har hardware stor innflytelse på levetiden til garderoben, og kvaliteten på brettet er også veldig viktig. Generelt sett er 18 mm det beste valget for brettet, og remskiven er det beste Velg karbonglassfibermateriale, pluss anti-hoppanordning for å sikre sikkerhet og langvarig bruk.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
stort garderobesalg
garderobe med skuffer og hyller
solid garderobe
hvit garderobe med hyller
monterte garderobedører