Hvorfor er den integrerte komfyren på kjøkkenet så varm? Er ringdekselet foreldet?

- 2022-10-24-

Spørsmål: Har du hørt om integrerte ovner?
A: Jeg har hørt om det flere ganger


Spørsmål: Hva synes du om den integrerte ovnen?
A: Jeg hørte fra venner at røykeeffekten til den integrerte ovnen er veldig god. Familien min bruker fortsatt hetten. Hver dag når mamma lager mat, fylles den med røyk. Jeg foreslo å kjøpe den integrerte ovnen tidligere, men de eldre tror alltid at ventilatoren fortsatt kan brukes. Prisen på en integrert komfyr er ikke lav, og eldre kan kanskje ikke bruke den ennå, og de vet ikke om den er god eller ikke, så vi anbefaler alltid tre hindringer og fire for å hindre oss i å kjøpe. ..Så hvor god er den integrerte ovnen? La oss se. Vårt tradisjonelle kjøkken er en kombinasjon av gasskomfyrhette, mens den integrerte komfyren er et kjøkkenapparat som integrerer: gasskomfyr, kjøkkenhette, desinfeksjonsskap og oppbevaringsskap. Og den integrerte ovnen har flere generasjoners utvikling innen sitt eget felt, og den har dagens ære.


â God effekt av oljerøyk

Denne fordelen er i bunn og grunn fordelen med den integrerte ovnen som kan beskrives i alle integrerte komfyrmerker, som er mer bevis på at den røykabsorberende effekten til den integrerte ovnen ikke bare snakker. Avstanden mellom den tradisjonelle kjøkkenhetten i kinesisk europeisk stil og ovnen er ca. 60-75 cm, sideavtrekkshetten er 35-45 cm, og røykeporten til den integrerte ovnen er 25-35 cm. Denne høyden bestemmer de mange forskjellene mellom de to. Effekten av røykerøyk er den første, og det er ikke lett å møte den andre. Vanligvis kan kokker som installerer kjøkkenhetter hjemme oppleve flere hodekollisjoner når de lager mat, men den integrerte komfyren. Denne feilen har blitt unngått perfekt!

â¡Lite område

Dette er egentlig ingen skade hvis det ikke er noen sammenligning. Kanskje i vår erkjennelse bør viften oppta plassen til et veggskap. Hvis du installerer et desinfeksjonsskap eller en ovn, vil det ta opp plassen til et underskap. Men så snart den integrerte ovnen dukket opp, brøt den forbannelsen om å okkupere plass. Plassen til et underskap kombinerer flere funksjoner, for eksempel: dampkoker, stekeovn, desinfeksjonsskap, etc., og sammenligne plassen som opptas av ventilatoren. Ovnen kan ha mer plass til et overskap, og den integrerte ovnen kan øke oppbevaringspunktet.â¢Enkel å rengjøre

Bare de som lager mat hjemme hver dag kjenner problemene med å rengjøre kjøkkenet. Den oljeaktige røyken og fettet i huset er det vanskeligste å rengjøre. Du kan føle Shuaifengs avtagbare og vaskbare oppfinnelse patent-glass kondensasjonsplate

â£God drift

Det er en gammel mann hjemme som er vant til å bruke avtrekkshetter. Jeg vet ikke hvordan jeg bruker den integrerte ovnen? Ikke bekymre deg, den integrerte Shuaifeng komfyren nyter effektiv matlaging. Den har en stor HD-skjerm og intelligent interaksjon gjør den mer interessant. Ikke bare trenger du å bekymre deg for å ikke bruke den, men også innse stemmekontrollfunksjonen, som frigjør hendene dine og gjør det lettere for familien å lage mat!

Derfor, når vi velger et produkt, må vi også ta hensyn til om dette selskapet vil vurdere helse, sikkerhet og energisparing fra forbrukernes perspektiv. Jeg håper at forbrukerne kan se kvaliteten på integrerte ovner med øynene og øynene, for å finne våre tilfredsstillende produkter!(Klikk på lenken nedenfor for å vite mereâââ)

produsent av foliedører

arkforming

vinyl vikle dører perth

komposittplatevarer

termofolie skap priser