Hva er utsiktene til at PET-materiale "brytes" inn i boliginnredningsindustrien?

- 2022-10-17-

Årets store boliginnredning utstillinger og byggemateriale utstillinger har tilfeldigvis dukket opp et nytt overflatemateriale produkt-PET flat film, ikke bare "luftbårne" store utstillinger, og selv okkupere C-posisjonen i messen, hva er opprinnelsen til PET flat film? ?


Den velkjente PET nydelige transformasjonen

Faktisk er alle kjent med PET. PET-plast og PET-film er vanlige materialer i dagliglivet. Akademisk sett er PET en polytereftalatplast. På grunn av den svært symmetriske molekylstrukturen har PET-materialer mange utmerkede egenskaper, som optiske egenskaper, filmdannende egenskaper og værbestandighet, og er mye brukt på mange felt.

PET flat film er en flat film laget av PET-materiale. Den fordamper ikke giftige og skadelige gasser under bruk. Det er et trygt og miljøvennlig nytt dekorativt materiale.

På grunn av sine enestående elektriske isolasjonsegenskaper, har PET-materialer blitt kjæresten til de elektroniske og elektriske feltene. Dette er også det mest brukte feltet av PET-materialer, og forbruket utgjør 26 % av det totale forbruket. På grunn av stabiliteten til slitestyrke, opptar PET også bilfeltet A plass; egenskapene for lett vekt og høy styrke samsvarer med kravene til flaskeutstyr. Alle typer emballasjeflasker kan produseres med PET-materialer...

Nå kommer PET-materialer fra himmelen, og det er rett ned til møbelfeltet. Kan du maksimere fordelene dine og oppnå prestasjoner innen byggematerialer til hjemmet?Fordeler med PET-ark

PET flat film kan "bryte veggen" for å komme inn på møbelmarkedet, og den må ha sin rimelige verdi. PET flat film er trygg og miljøvennlig, rik på stiler og kostnadseffektiv.Trygg og miljøvennlig plast

Når vi snakker om plast, kan noen bekymre seg for at plast vil produsere giftige stoffer. Denne bekymringen er ikke urimelig. Tidligere var plast for det meste PVC-materialer, og PVC inneholder klor. Under produksjonsprosessen kan vinylklorid som ikke er fullstendig polymerisert renne over. Menneskekroppen forårsaker skade, og PET er det samme som akryl. Selve materialet er bare sammensatt av tre elementer: C, H og O.

PET og PVC er like i utseende, men så lenge de to er antent, kan de raskt skilles: PVC inneholder klor og vil produsere skarp lukt etter brenning, mens PET-brenning ikke vil frigjøre giftige gasser. En trygg og miljøvennlig plast.Harmoniske og allsidige farger

PET-flatfilmen har lyse farger, liten fargeforskjell og er ikke lett å falme. Enten den brukes alene eller i kombinasjon med andre materialer, kan den skape et harmonisk og enhetlig hjemmemiljø.

Enten det er en forfriskende og elegant ren hvit tone eller en lavmælt og edel ren svart tone, kan den brukes som hovedfarge for interiørdekorasjon. PET-flatfilmen har et ønskeuttrykk i disse to fargene.

Den enkle og naturlige tømmerstilen har alltid tatt en viss andel i boliginnredningsmarkedet. Fusjonen av PET-flatfilmdekorative paneler og stokker frigjør sakte følelsen av komfort for gjester i fjell og skog.

Skiferstein er et varmt hjemmebyggemateriale på markedet de siste årene, og dens utholdenhet og luksuriøse uttrykksevne er sjarmen for å tiltrekke seg forbrukere på høyt nivå. Den kalde og vindfulle fargen på PET-flatfilmen kan blande seg naturlig inn i den, og den kan også oppveie litt kulde og stivhet.
Utvalg av modeller


Matte PET-ark kalles ofte hudfølende filmer eller anti-fingeravtrykkfilmer. De føles myke som babyens hud og egner seg veldig godt til bruk i garderober. Det lyse PET-arket har en glatt overflate som gir folk en lys og nydelig følelse, og refleksjon av lys kan gjøre hele hjemmemiljøet forfriskende og lyst.

I tillegg til de vanlige matte og lyse modellene, bruker mer dristige og innovative studioer PET-filtmaterialer for å lage møbler. De skjermer og behandler fornybare polyestermaterialer for å lage PET-filtmaterialer. Dette materialet er ikke bare mykt og slitesterkt, men også utmerkede akustiske egenskaper. PET-filtmaterialet legemliggjør konseptet miljøvern og bærekraft og har blitt det ikoniske materialet i studioet.


Nye kostnadseffektive materialer

Sprekking er det vanligste problemet ved bearbeiding av trepaneler. På grunn av de strukturelle egenskapene til sitt eget materiale, vil den flate PET-filmen ikke sprekke under behandlingen, og forseglingskanten vil aldri sprekke. Den har stabil ytelse, slitestyrke og ripebestandighet, og er dypt elsket av produsenter.

I tillegg er prisen på PET-flatfilm relativt billig, hovedsakelig fordi kostnadene for selve materialet er kontrollerbare, og produksjonsmetoden beveger seg i økende grad mot Industri 4.0.

Tykkelsen på PET på markedet er stort sett mellom 0,3 mm og 0,6 mm. Den tynnere tykkelsen og den relativt rimelige prisen på råvarer gjør PET flat film ikke dyrt. Samtidig, takket være dens tynnere tykkelse, er det generelle PET-materialet et kveilet materiale, noe som i stor grad forbedrer presseeffektiviteten.Påføring av PET flat film

Fremveksten av PET-flatfilm i markedet kan spores tilbake til for noen år siden. Det kan være fordi teknologien ikke er moden nok, eller fordi det er for få mennesker i markedet som kan det, og det har ikke vært noen stor bølge før. Etter flere år med møysommelig forskning og promotering, har PET-flatfilmen endelig samlet seg i 2019, avslørt mysteriet og kommet inn i offentligheten.

For tiden brukes PET-flatfilm ofte om bord på møbelmaterialer som bad, skap, skap og dekorfiner. Den flate PET-filmen er lett å dekontaminere, og overflaten på filmen genererer ikke statisk elektrisitet og er ikke lett å feste seg til støv under tørkeprosessen. Den er ripebestandig og slitesterk, og filmoverflaten er ikke lett å etterlate merker. Selv om den tørkes ofte, er ikke overflatefargen lett å endre eller falme. Dessuten er PET-flatfilmen lett å danne, og dørpanelet behandlet av PET-flatfilmen har en god tredimensjonal effekt.

Den raske populariteten til PET-flatfilm er ikke sporløst, dens stilplastisitet er et skarpt våpen for å åpne markedsdøren drastisk.

Ser vi på innredningsstilene til spesiallagde hjem de siste årene, er det ikke mer enn tre eller fire som er ettertraktet, enten det er den nordiske minimalistiske stilen som har vært populær de siste to årene, eller den nye kinesiske stilen som har steget sterkt de siste årene, eller en Den tidløse luksusstilen, PET flat film kan enkelt integreres i scenen, gjensidig prestasjon.

Nå som PET-flatfilmen har dukket opp i markedet for byggematerialer til hjemmet, vil vi vente og se hvordan fremtidens forbrukernes aksept, tilbakemeldinger fra brukerne og om ytelsen kan forbedres ytterligere.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)
kjøkken farger nz
høyglans kjøkkendører skuffefronter
2 pakke maleri melbourne
kjøkkenplater i hvit glans
vinyl wrap kjøkkendører melbourne