Hvordan lage en tilpasset garderobe for å være praktisk og rimelig

- 2022-10-14-

Selv omgarderobe is common and common, it is also an essential embellishment for every family. A practical wardrobe is like a silent old friend, without saying more, standing there quietly, collecting the memories of every day.

Selv om det er mange ferdige garderober på markedet, er oppsettet begrenset og kan ikke brukes til alle forbrukere. Hvis du vil ha en garderobe som passer deg, må du fortsatt tilpasse. Siden utviklingen av hele hustilpasningsindustrien, har tilpassede garderober blitt det vanligste elementet. Designere vil også designe garderobemønsteret i henhold til forbrukernes behov, supplert med faglig kunnskap og forretningsevner, for å hjelpe enhver forbruker med å designe en passende garderobe! Markedsmerker og tjenesteegenskaper er imidlertid ujevne, og prisene varierer mye.


Hvis du ønsker å ha en praktisk og rimeliggarderobe, kom og hør på forslagene mine!

Praktiske artikler om tilpassede garderober:

Før du tilpasser garderoben, vil selgeren gi en malstruktur. Selv om disse malene er pene, er de ikke egnet for alle forbrukere.

Den interne utformingen av en tilpasset garderobe etter vitenskapelig planlegging bør være: mindre skillevegger, flere skuffer, flere steder å henge klær og fleksibel plass.

Garderobestørrelse: Høyden på garderoben med vanlig byggehøyde er generelt 600 mm for overskapet, 1500 mm i midten og 600 mm i underskapet. Hvis gulvet er høyere, opptar mellomskapet og underskapet 2100mm, og resten kan brukes som overskap.

Dybden på klesskapet er vanligvis ca. 530 mm til 600 mm, pluss at døren bør være større enn 600 mm, hvis klesskapet er for smalt, vil det klemme ermene på opphengsområdet.

Høyden på garderobeopphenget bør være ca. 800 mm for korte klær og 1300 mm for lange klær. Skuffdesign, bredden skal være ca 150mm-200mm

I tillegg til størrelsen, må klesskapets design også ta hensyn til tid. Skuffer kan ikke plasseres i underetasjen, noe som er upraktisk for eldre. Barnegarderober må ta hensyn til endringene de neste 5-10 årene og kan ikke utformes etter gjeldende høyde.

TilpassetGarderobe Affordable Article:

Prisen på en tilpasset garderobe bestemmes i henhold til brett, design, maskinvare, område osv. Forbrukere som ikke forstår kan lett bli forvirret av forskjellene. Til syvende og sist koster det penger og det er ikke praktisk. Hvis den tilpassede garderoben ønsker å være rimelig, er det nødvendig fra disse perspektivene:

1: Plater, garderobeplater har generelt massivt tre, sponplater, tetthetsplater, massivt tre er dyrere, og vedlikeholdet er også komplisert. For forbrukere som ikke er heltre, kan de velge massivtre sponplater, som er miljøvennlige og har bedre vanntette og fuktsikre effekter.

2: Maskinvare- og maskinvaretilbehør ser lite iøynefallende ut, men de påvirker levetiden til garderoben. Noen tilpassede garderobepakker inkluderer maskinvare inkludert, ikke-maskinvare og ikke-maskinvare, du må legge til penger. Hvis du ønsker å være rimelig, når du velger en pakke for en tilpasset garderobe, sørg for å spørre tydelig for å forhindre vilkårlige avgifter. Du kan også kjøpe maskinvare av god kvalitet på markedet.


3: Hyller, noen merker av pakker vil legge til mange hyller, kampanjekartet ser veldig praktisk ut, men hvis du bruker det selv, vil du oppdage at det ikke er praktisk i det hele tatt, og du må legge til pengene for hyllen . Hvis du vil ha bekvemmelighet, eller For å lage flere klesoppheng, heng opp klær og bruk skuffer i stedet for oppbevaringsområder.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

hjemme garderobe
flatpakke garderober
stor garderobe
garderobedører uk
garderobe for oppheng av klær