Kjøkkenskap tilpasset dørtype, det er alltid en av de åtte materialdørtypene som passer deg

- 2022-10-14-

Det er bare så mange typer grunnmaterialer for dørpaneler på markedet. Det som virkelig gjør dørpanelene diversifisert er formen og kantforseglingsprosessen til dørpanelene. I dag skal vi snakke om situasjonen til dørpanelene.


1. PET dørpanel

PET-dørpanel er for tiden et av de mest miljøvennlige materialene for skap og garderobedørpaneler, og når matnivået (materiale laget av PET har fordelene med høy styrke, god gjennomsiktighet, giftfri, anti-permeabilitet og høy miljøbeskyttelse Derfor er den mye brukt i alle typer matvarer, medisiner, giftfrie og sterile emballasjematerialer: som plastfolie, drikkeflasker, flasker for matolje er laget av PET-materialer) Dette er det største salgsargumentet for PET-materialer , fordi forbrukerne betaler mer og mer oppmerksomhet nå. Miljøvern er også villig til å betale mer for slike produkter.


2. Akryl dørpanel

Overflaten på akryldørpanelet er laget av polymer PMMA, vanligvis kjent som akryl. Tar vi prisdataene til et råvarenettsted som et eksempel, er prisen på PMMA-råvarer omtrent 20 000 yuan per tonn, som er omtrent 2,5 ganger prisen på PVC og det dobbelte av prisen på PET. De fleste av akryloverflatematerialene på markedet er tykkere enn PVC/PET-overflatematerialer, noe som betyr at fra råvareperspektivet overstiger råvarekostnaden for akryldørpaneler langt kostnadene til PVC/PET-dørpaneler.

Generelt er den reflekterende effekten av malte dørpaneler og PVC/PET-overflate dårlig og kan ikke tydelig gjenspeile det omkringliggende stilleben i hjemmet; mens den overflatereflekterende effekten av akryldørpaneler er nær speiloverflaten, noe som gjør hele innemiljøet mer transparent, og den visuelle effekten er på markedet Ingen andre høyglansprodukter. Denne utmerkede overflateeffekten drar nytte av den nøyaktige kontrollen av prosessparametere og støvfrie miljøeffekter under produksjonsprosessen av akryldørpaneler.3. UV-plate

UV-plate er et dekorativt materiale som herdes med ultrafiolett lys etter UV-rullebelegg på overflaten av platen. Faktisk, under den nåværende miljøvernsituasjonen, har UV-belegg, som et miljøvennlig materiale, utviklet seg veldig raskt de siste årene. Med høyt faststoffinnhold, lite flyktige stoffer, høy produksjonseffektivitet og stabil kvalitet, er det et modent industrialisert produkt i det nåværende dekorative markedet! For tiden er overflatehardheten til UV-paneler generelt mellom 2H og 3H, og hardheten til UV-paneler kan også være 4H~5H, men den er ikke egnet for spesiallagde dørpaneler i hele huset. Fordi hardheten er for høy, vil kantflis oppstå under skjæreprosessen.4. Flat dør

Den flate døren i markedet refererer til den flate og ikke-konkave prosessen med dørpanelet, som vanligvis er papir-skinn-komposittdøren i massivt tre som industrien sa. Materialet som brukes på innsiden er helt gran, dørkjernen er fylt med en halvsolid kjerne, overflaten av komposittdøren i massivt tre er kunstig sensyntetisert bark, spordybden er relativt liten, og papirhuden er en trelignende tekstur.

Den flate døren har en lang historie, og dens flathet og enkelhet gir folk en følelse av stabilitet. Materialene er teak, lønn, ask, eik, etc. Den er preget av enkel rengjøring, glatt og sjenerøs. Det brukes vanligvis i enkel og enkel boliginnredning. Ved å bruke naturlig og edelt tre, er den naturlige teksturen på overflaten fortsatt veldig frisk, noe som gir folk en forfriskende følelse, og har tittelen enkelhet, men ikke enkelhet.5. Blisterdør

Blisterdøren er laget av MDF-grunnmateriale. Etter at graveringsmaskinen er gravert og frest for å danne mønsteret, blir den finpolert, og deretter sprayet med spesiallim. Etter den andre poleringen er overflaten dekket med PVC-film og dannet av en vakuumblistermaskin. PVC-filmen som brukes til blisterdørpaneler har generelt en tykkelse på 0,15 mm-0,45 mm.

Fordelene med blisterdørpaneler er fint utseende, slitestyrke, ripebestandighet, høy temperaturbestandighet, god miljøytelse og flammehemmende egenskaper. I tillegg er fargen og teksturen på blisterdørpanelet relativt rik, og rommet for valg er relativt stort for å møte dine behov for enhver farge, og overflaten kan også generere forskjellige tredimensjonale former. Ulempen er at den er lett å deformere, fordi produksjonsprosessen er varmpressing, så termisk ekspansjon og sammentrekning er uunngåelig, og blisterplaten vil være konkav i retning av PVC-filmen i varierende grad etter avkjøling.6. Kledningsdør

Kledningsdørpaneler er vanligvis MDF-substrater, som er sammensatt av fire rammer og en kjerneplate. Rammen er en 360-graders kledningsprosess. Lim deretter PVC-dekorasjonsfilmen, men filmen som brukes til belegg er vanligvis tynnere. Den kalde prosessen brukes. Filmen som brukes til blister er vanligvis tykkere. Filmen bakes ved høy temperatur for å mykne og limes deretter.

Prosessen med å kle dørpanelet er mer komplisert og har tjue eller tretti prosesser, som grovt kan deles inn i: støping, kledning og montering.

Dørpanelet er dekket med en dekkbehandling i krysset mellom karmen og midtplaten. Denne teknologien kan bedre forsegle frigjøringen av noe formaldehyd i basismaterialet, noe som gjør det mer miljøvennlig. Samtidig, på grunn av dekkbehandlingen, er fuktighet og fuktighet i luften ikke lett å helle inn, og det sikrer også at dørpanelet ikke deformeres.

Kledningsdøren er overflatekledning eller vakuumblister.7. PVC dørpanel

PVC dørpanel, baksiden er en veldig vanlig finér. Kledningsdørpanelet er ikke laget av en hel plate, ikke bare en rilleform eller annen form på overflaten, men karmen og midtformen lages separat.

Det vanlige PVC-dørpanelet er et helt brett, laget av noen former på overflaten. Dørpanelet er dekket med en dekkbehandling i krysset mellom karmen og midtplaten. Denne teknologien kan bedre forsegle frigjøringen av noe formaldehyd i basismaterialet, noe som gjør det mer miljøvennlig. Samtidig, på grunn av dekkbehandlingen, er fuktighet og fuktighet i luften ikke lett å helle inn, og det sikrer også at dørpanelet ikke deformeres.

Vanlige PVC-dører er formet på overflaten av hele brettet, og fineren på baksiden er forskjellig fra overflaten. Disse to faktorene øker risikoen for deformasjon.8. Innrammet dør

Karmdøren er satt sammen av fire karmer og en kjerneplate, som også kan kalles et fem-i-ett dørpanel, referert til som "fem karms dør".

Rammen er en 360-graders dekkeprosess. Trestrukturen er tett, uvanlig hard, lett å tørke, stabil ytelse, langsiktig fargeendring, miljøvern og holdbarhet. Krysset mellom rammen og midtplaten er dekket, noe som er mer miljøvennlig. Fordi 360-graders heldekkende behandling er utført, er fuktigheten og fuktigheten i luften ikke lett å invadere, og samtidig deformeres ikke dørpanelet. Fordeler: ingen sprekker, liten deformasjonshastighet, klare lag, sterk tredimensjonal effekt.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer ↓↓↓)
produsent av kjøkkendører i polyuretan
skapdører nz
kjøkken skapdører nz
skapdører perth
vinyl innpakket kjøkkendør leverandører