Hva er platene til kjøkkenskapet? Hvilket materiale er bedre for tilpassede kjøkkenskap?

- 2022-10-11-

Kjøkkenskap er installert i nesten hver husholdning. Men på dette stadiet, hvis vi har vært på noen byggevaresentre, vil vi oppdage at prisen på kjøkkenskap faktisk ikke er billig. Det koster titusenvis av dollar å lage et sett med skap på et kjøkken i et vanlig hus på 100 kvadratmeter. Så hvorfor er det så stor forskjell på skapprisene? Hvordan velger vi å komme ut? For eksempel stiller en venn nå et slikt spørsmål: Hvilket materiale er bedre for tilpassede kjøkkenskap? La oss analysere problemene med andre skappaneler enn heltre.

Hva er et tilpasset kjøkkenskap

Det finnes mange tilpassede produkter innen hjemmeinnredning, og den mest populære er tilpasningen av hele huset. Tilpasningen av hele huset inkluderer alle dekorasjoner som de harde møbler i hjemmet vårt. Det er også individuell tilpasning av produkter, som inkluderer tilpassede kjøkkenskap, tilpassede garderober og så videre nevnt ovenfor. For å si det rett ut, er det å tilpasse den som en helhet i henhold til den spesifikke størrelsen på hjemmet vårt, og lage en måte å installere det i hjemmet vårt.

Fordelen med spesiallagde kjøkkenskap er at de kan bearbeides i henhold til den faktiske situasjonen i hjemmet vårt. Etter installasjonen er den generelle konsistensen veldig høy; det vil ikke forårsake noe forurensning i hjemmet vårt, fordi det ikke vil være skjærebrett på stedet. Spesialtilpassede kjøkkenskap har også sine ulemper, det vil si at prisen er relativt høy og alternativene relativt sett mindre.Hva er de vanligste platene i kjøkkenskap

Den første er den vanligste store kjerneplaten. Denne typen brett er nå veldig mye i byggevaremarkedet. Den store kjerneplaten i hjemmeinnredningen brukes som bakplate, den kan selvfølgelig også brukes som brett på kjøkkenskapet. Jeg anbefaler imidlertid ikke at du velger denne typen store kjerneplater, fordi den store kjerneplaten er lite motstandsdyktig mot fuktighet og deformasjon. I tillegg er miljøprestasjonen til den store kjerneplaten relativt dårlig. Den største fordelen med store kjerneplater er den relativt lave prisen.

Den nest mest brukte platen er sponplater. Den er laget av trepartikler og limt på innsiden, så motstanden mot deformasjon er veldig høy. Men på grunn av den relativt store mengden lim som er tilsatt, er miljøprestasjonen ikke særlig god.

Den tredje vanlige platen er kryssfiner, også kalt flerlagsplate. Skinnen lages ved å kutte noen planter eller ved i tynne skiver, og deretter presse dem ved å tilsette lim. Derfor kan delen av skinnen se hvor mange lag som er lagdelt.

Den fjerde vanlig brukte platen er MDF, som lages ved å male trepartikler til pulver og deretter blande med lim og pressing. Fordelen med MDF er at overflaten kan lages i ulike former, og den brukes vanligvis til dørpaneler.Hvilket brett er bedre for tilpassede skap

Den første og foretrukne platen er sponplater. Fordi sponplaten nesten alltid er laget av plante- og trepartikler og lim, er den eneste ulempen at miljøvernytelsen blir dårligere. Imidlertid har sponplaten svært høy belastnings- og deformasjonsmotstandsevne. I tillegg har sponplaten en meget høy spikerholdekraft for våre vanlig brukte skruer. Men for vanlige stålspiker er spikerholdkraften svært dårlig, men produksjonen av skap er i utgangspunktet basert på skruer, så dette er også fordelen.


Jeg personlig synes at andrevalget av plater bør være skinner. Liminnholdet er relativt lite, noe som betyr høyere miljøytelse. I tillegg er skinnen meget høy når det gjelder deformasjonsmotstand og bæreevne. Når det gjelder spikerholdkraft, ligner den nesten på sponplater, så den er også et godt valg for skapplater.Hva vi må ta hensyn til når vi velger plater

Det første du bør være oppmerksom på er styrets miljøprestasjon. Fordi det meste av formaldehyden i boliginnredningen vår kommer fra limet i treet, må vi velge de sertifiserte produktene ved kjøp av platene, og mengden formaldehydforurensninger må nå E1-standarden. For de platene uten produktkvalifikasjonssertifikater, anbefales det at du aldri velger.

Det andre poenget er at når du velger et ark, anbefaler jeg personlig at du prøver å velge noen kjente produkter. Fordi det kjente merkevarens tavler er garantert til en viss grad når det gjelder kvalitet og miljøprestasjon.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)
vinyl innpakket kjøkkendører anmeldelser
kjøkken skapdører ferdig
vinyl wrap kjøkkendører perth
glans vinyl wrap kjøkken
hva er termoforming