Se hvordan det 6 kvadratmeter store vaskerommet blir til en walk-in garderobe? Gjør avfall til skatter!

- 2022-10-08-

Husk, har hjemmet ditt en liten plass på 6 kvadratmeter fylt med klær, bøker og diverse? Men nå kan den ikke se det opprinnelige utseendet, og det er blitt direkte omgjort til et vaskerom, noe som resulterer i både skjemmende utseende og lav utnyttelsesgrad, noe som er ekstremt bortkastet plass. Faktisk kan den gjøres om til en walk-in-garderobe, som ikke bare løser oppbevaringsproblemet, men også legger til en ettertraktet garderobe. Hvorfor ikke?

Alle vet at garderober generelt ikke er vurdert for små leiligheter, men faktisk, så lenge du gjør det smart, kan garderober også eies og tar ikke for mye plass. Nå kan vaskerommet gjøres om til garderobe, og effekten er umiddelbar.

Dewalk-in garderobe can increase the storage space and store seasonal items, which can meet the needs of the owner in many aspects. The 6 square meter space is just right, and it is divided into hanging area, stacking area, underwear area, footwear area and bedding. Special storage space such as area.

Plass før oppussing:

1: Avfallet som er stablet opp i et rom på 6 kvadratmeter er veldig rotete og rotete, og det er ingen måte å gå inn i rommet for å rydde opp. Det er vanskelig å til og med åpne døren i et rom fullt av ting.

2: Plassen i rommet beveger seg dårlig, og til og med noen ting er stablet opp på bakken, som nesten kan beskrives som skittent, rotete og dårlig.

3: Manglende utnyttelse av rom og vegger, noe som resulterer i dårlig total dekorasjonseffekt.

Hovedpunkter for transformasjon:

1: Tøm plassen, sorter ut alle de diverse inni, og gjør en god jobb med å "bryte deg løs".

2: Design plass. Den 6 kvadratiske garderoben har to designmetoder, "U" og "L". Det anbefales å designe følgende 5 områder.

â Hengeområde
Hengeområdet bør deles inn i et langt klesområde og et kort klesområde. Høyden på det lange klesområdet bør reserveres 1500 mm, og høyden på det korte klesområdet bør være reservert for 900-1000 mm.

â¡Stableområde
Det anbefales at laminatene i stableområdet har en bevegelig utforming, og høyden på laminatene kan være 350-500mm.

â¢Skuffeområde
Det er flere skuffer i garderoben. Høyden på skuffene er 200-250mm. Skuffene er de mest brukte og mest praktiske. De kan brukes til å oppbevare alle slags klær.

â£Bukseområde
Et buksestativ kan monteres i bukseområdet. Høyden anbefales å være 700 mm, men den bør bestemmes i henhold til den faktiske situasjonen og lengden på buksene brettet i to.

⤠Sesongmessig endringsområde
Det anbefales at sengeområdet eller store gjenstander som skifter årstid plasseres på toppen, og det øverste området er 300 mm, for å maksimere plassutnyttelsen.

Det 6 kvadratmeter store vaskerommet er forvandlet til en walk-in garderobe etter en slik transformasjon, som har gjort avfall til skatt!


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

smal hvit garderobe
skyve speilgarderobe
rabatt garderober
stor garderobe i tre
møbler garderobeskap