Hva er installasjonsprosedyrene og installasjonsteknikkene for lys på kjøkkenskap?

- 2022-09-29-

Ved montering av skap vil de fleste familier installere et LED-lys i bunnen av veggskapet, som også skal gjøre interiøret i kjøkkenskapet lysere og mer praktisk å bære. Hvis du vil installere lysstripen i skapet, bør du være oppmerksom på installasjonsprosessen og ta hensyn til installasjonsferdighetene. Mange vet ikke så mye om installasjonsprosessen til kjøkkenskapslys. Hva er installasjonsprosedyren for skaplys? Hva er installasjonsteknikkene for skaplys? La oss se nærmere på disse.Installasjonsprosess for skaplysbelte

1. Finn radposisjonen. Før du installerer skaplysstangen, bruk først den jevnt merkede høylinjen innendørs, og bestem installasjonsposisjonen til lysstangen i henhold til standardkravene i design- og konstruksjonstegningene for å sikre at høyden er passende og ikke påvirker installasjonen av kabinettet.


2. Monter rammen. Hva er installasjonsprosedyren for skaplys? Montering av karmer, overskap og overskap skal være ferdig før puss. Etter å ha fikset posisjonen, vær oppmerksom på posisjonen mellom de to spikerrammene og veggen. Vis det utenfor. Hvis veggen du fester er en lett skillevegg, kan du fikse den i henhold til den strukturelle utformingen. Hvis utformingen av lysstangen ikke er begrenset, kan du bore et hull mellom 70-100 mm, og deretter størkne skapet før det størkner. installasjon.


3. Installasjon av lysstang. Etter at rammen er fikset, kan lysstangen installeres. Lysstangen bør være oppmerksom på å velge passende strimmelstørrelse for å sikre effekten etter installasjon.Hva er installasjonsteknologien til skaplys?


1. Ved montering av skaplysstangen, for å lette fremtidig bruk, kan skapbelysningen utformes som en justerbar lysstang, slik at når været er godt kan lyset justeres uten å være så sterkt og været er veldig mørk. Du kan justere lyslinjen for å være lysere.


2. Fargen og effekten av belysning kan utformes i henhold til dekorasjonsstilen på kjøkkenet. Det anbefales å ikke ha lyse fargeforskjeller.


3. Det anbefales generelt ikke å installere uavhengig belysning på kjøkkenet. Multi-level belysning kan installeres på kjøkkenet, noe som kan gjøre kjøkkenet mer fasjonabelt. Lyskildedesignet kan designes i forskjellige farger.


4. Den kan installeres foran skapet, under gløde- eller lysrør, og kan også installere noen små spotlights, som ikke bare kan lyse opp, men også gjøre det lettere for oss å ta ting.


For installasjon av skap må vi ta hensyn til installasjonsmetodene og ferdighetene, og installere dem i henhold til familiens behov. Kjøkkenet er et sted for matlaging. Bare kjøkkenet er komfortabelt innredet, slik at det er praktisk for familien.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

finish på kjøkkendøren

høyglans innpakket kjøkkendører

kjøkken skapdører perth

laminat wrap kjøkken

male folie innpakket kjøkkenskap