Er det nødvendig å installere induksjonslys i kjøkkenskapet?

- 2022-09-28-

Stedet hvor vi oppholder oss lengst i livet er vårt hjem. Belysning er skjønnhetsfilteret i hjemmelivet vårt. Hvis lyset i hjemmet ikke er godt, vil det ikke bare miste komforten og kan til og med forårsake sikkerhetsfarer som slag og fall. Spesielt på kjøkkenet der taklysene ikke er riktig installert, etter å ha installert skapet over hodet, er det praktisk å oppbevare forskjellige tallerkener, spisepinner, krydder og andre flasker og krukker, men når vi vasker grønnsaker og servise under skapene, fordi vi bærer lys På dette tidspunktet, hvis det ikke er skaplys under skapet, er det lett å forårsake dårlige operasjoner som vask og matlaging på grunn av bakgrunnsbelysningen, som påvirker effektiviteten av matlagingen, og til og med lett å kutte.
Selvfølgelig tror noen at sannsynligheten for at en dyktig person skjærer hender er veldig liten, men hvis du kan gjøre undersiden av skapet lysere, enten det er grønnsaksvask, oppvask eller skjæring av grønnsaker, kan de tydeligere se hvorfor ikke? Derfor er det nødvendig å installere en induksjonslyslist under skapet!


Som et hyppig bevegelig område i familiens liv, når vi arrangerer kjøkkenskapslamper, for familiens sikkerhet, må vi ta hensyn til vinkelen og lysstyrken, lysne opp nøkkelområdene og redusere ujevnheter. Installer for eksempel den tilsvarende induksjonslyslisten under skapet for å oppnå effektiv matlaging, og installer det varme gule spotlyset på spisebordet for å øke spisestemningen.


LED intelligent induksjonslampe er en ny generasjon grønn belysning, forurensningsfri, resirkulerbar, kvikksølvfri belysningsarmaturer, den kan automatisk justere arbeidstilstanden, vanligvis 0,5-2,5W ultrabelysning når statisk, lavt strømforbruk og lavt strømforbruk. temperaturegenskaper Reduser strømforbruket til innendørs klimaanlegg, og kan justere seg selv etter miljøbehov. Når en menneskekropp eller en bil kommer inn, vil den automatisk produsere full belastning. Når LED-smart sensorlyset er installert under skapet, er det ikke nødvendig å diskreditere eller kaste bort strøm, og det vil gjøre kjøkkenet mer raffinert og lekkert. Selv om det er installert på kort plass, vil det ikke skade barnas øyne.

Selvfølgelig, hvis skapet ditt ikke er over, men under, og ryggen din vender mot lyset, kan du velge å installere skaplyset på veggen for å spesifikt løse problemet med utilstrekkelig lys ved oppvask og skjæring av grønnsaker. Noen ganger kan livet bli bedre bare på grunn av en liten detalj.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)
rtf kjøkkenskap erstatningsdører
reparere vinyl vikle skapdører
kjøkkendører melbourne
folieviklede mdf-dører
skifte kjøkken skapdører nz