Hvorfor oppvaskskapet til kjøkkenskapet ikke trenger bakpanel

- 2022-09-26-

Oppussingen av det nye huset mitt har kommet til scenen med å dekorere kjøkkenet. Jeg forbereder nå montering av skapene, og dimensjonene er målt på prosjekteringstidspunktet. Jeg fant imidlertid ut at designeren min faktisk ikke målte størrelsen på skapets bakplate under vasken. Jeg er nysgjerrig, hvorfor ikke måle det?

Så jeg spurte designeren. Designeren fortalte meg at de vanligvis ikke installerer bakplaten under vasken. Ikke tro at dette skjærer hjørner. Faktisk er det flere fordeler ved å gjøre dette.

Hvorfor er skapene under kjøkkenvasken ikke utstyrt med bakpaneler? Svaret er faktisk veldig enkelt, for det er vinkelventiler med varmt- og kaldtvannsrør under kjøkkenvasken. For å gjøre det enklere å reparere og bruke under bruk, vil ikke designeren designe bakplanet for eieren.


Og hvis en vannrenser er installert på kjøkkenet hjemme, vil stikkontakten også installeres direkte under vasken, og det er grunnen til at bakpanelet ikke er installert her, noe som er praktisk for daglig bruk.


Men trenger det virkelig å være inngjerdet under vasken? Hva skal jeg gjøre hvis det er en lekkasje i vasken?


For å forhindre at dette skjer, vil ikke kjøkkenet bli oversvømt, så vi trenger bare å gjøre disse to aspektene godt.


Først, når du installerer vinkelventilen til kaldt- og varmtvannsrørene, sørg for å pakke overflaten med råmaterialstape, og etter å ha installert vinkelventilen til kaldt- og varmtvannsrørene, husk å tørke av grensesnittet med et papirhåndkle. Hvis papirhåndkleet ikke virker vått på dette tidspunktet, betyr det at installasjonen er normal på dette stedet.


For det andre, sørg for å fikse avløpsrøret under vasken, og hvis du har rett, kan du bruke fugemasse for å forsegle det dårlig forseglede området, slik at det ovennevnte problemet med å oversvømme kjøkkenet ikke vil oppstå La.


I tillegg, når du vasker ting på kjøkkenet, må du rense vannrørene under vasken slik at vannrørene ikke blokkeres.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer ↓↓↓)

renovering av kjøkkenskap

kjøkken etter design

kjøkken bilder

kjøkkenskap i ny stil

moderne kjøkkenskap