Hva er bedre, PVC dørpanel kjøkkenskap eller malt dørpanel kjøkkenskap?

- 2022-09-13-

I dag vil jeg introdusere to typer skap som for tiden er mer populære blant malingsskap og blisterskap. Så hvordan velger du mellom disse to modellene? Xiaobian, la meg gi deg en avslutning først. Etter å ha lest denne artikkelen, tror jeg du vil vite hvordan du skal velge.Malt dørskap

Malte dørpaneler lages ved høytemperaturbrenning, oppvarming og tørking etter gjentatt malingssprøyting. Fargen er nydelig, fargerik og stilig.

Fordeler: Det malte skapet har en sterk visuell effekt, kan ikke bare være vanntett, fuktsikker, anti-fouling evne er også sterk, lett å rengjøre og rengjøre. Etter at det lakkerte skapet er brent ved høy temperatur, frigjøres det ikke skadelige stoffer som formaldehyd og benzen. Gjennom herding av ultrafiolett lys dannes en kompakt herdet film på overflaten, som ikke vil falme og er holdbar.


Ulemper: Overflaten på det malte skapet er relativt skjør, akkurat som overflaten på en bil, er den redd for harde gjenstander som støter og riper. Derfor bør du være oppmerksom på vedlikehold under bruk for å unngå kollisjoner; og langvarig oljeholdig røyk vil gi en viss fargeforskjell i de malte skapene.

PVC dørskap

PVC-dørpanel er et dørpanel laget av PVC-film gjennom høytemperaturvakuumadsorpsjon. PVC-dørpanelet er laget av plate med middels tetthet som basismateriale. Overflaten har god planhet og er lett å forme. Etter forming med gravering og fresing er mønstrene mangfoldige og har en tredimensjonal effekt.


Fordeler: Den kan brukes i et fuktig miljø på ikke mer enn 85 grader; det er flere fargevalg for å møte individuelle behov; råvarene er spesielt raffinert for å fjerne giftige stoffer, tungmetaller brukes ikke som stabilisatorer, og ingen forurensning til miljøet; det brukes spiker på membranoverflaten Ingen merker er igjen på ripene, og overflatefargen vil ikke endres eller falme etter hyppig skrubbing.


Ulemper: Langvarig opphopning av vann på overflaten av PVC-dørpanelet vil lett føre til at dørpanelet utvider seg. Vær oppmerksom på å beskytte skapet under bruk. Skarpe gjenstander kan lett skrape opp overflaten og kjemiske stoffer er mer sannsynlig å korrodere benkeplaten.


Generelt: utseendet til bakelakken skal være vakrere, men prisen vil være litt dyrere. Tross alt er håndverkskravene høye, men ulempen er at du må være forsiktig når du bruker den. Fordelene med blisterskap er god håndfølelse, fuktsikker overflate og sterk flekkmotstand. Hvordan du velger mellom disse to skapene bør imidlertid vurderes i henhold til dine egne preferanser og faktiske forhold. Jeg håper alle kan skreddersy skapet slik at det passer deres eget.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)
kjøpe kjøkkenskrotter
hjemme kjøkken skap
kjøkkenhylledør
kjøkkenskapsentreprenører
refacing av baderomsskap