Kjenner du de viktige hensynene for tilpasning av kjøkkenskap?

- 2022-08-29-

Tilpasning av kjøkkenskap er en veldig vanlig ting i moderne hjemdekorasjonsdesign. Skap som er perfekt kombinert med kjøkkenet kan spare plass og er mer praktiske og komfortable å bruke. Det er imidlertid mange ting som må tas hensyn til ved tilpasning av kjøkkenskap. I dag vil jeg snakke med deg om de åtte forholdsreglene for tilpasning av kjøkkenskap:


For det første må kjøkkenet kreve avtrekksvifter og komfyrer osv. Elektriske apparater og varmegenererende ting skal ikke være nær veggen ved utforming, og ovnen bør unngås fra å komme i kontakt med apparater og veggen;


For det andre bør posisjonen mellom skapet og døren vurderes nøye for å unngå unødvendig påvirkning når døren åpnes;For det tredje, hold et rimelig sted (dvs. driftsrom) mellom vasken og komfyren. Hvis det er for nærme, kan skittent vann sprute på komfyren når du vasker ting; hvis det er for langt, må du løpe rundt Gå, øke arbeidsmengden;

For det fjerde er det mye tilbehør til skap, og det er litt komplisert. Fagfolk anbefaler ikke å installere dem selv. Når installasjonen er feil, vil det være mer plagsomt å rette opp senere.

For det femte må skapets benkeplater utformes rimelig, spesielt hjørnene. Hvis designet ikke er rimelig, vil det bli et hinder.

For det sjette må antallet stikkontakter vurderes tydelig. Vanligvis vil riskokere, mikrobølgeovner og vannkokere settes sammen, så det passer for tre stikkontakter på rad; kjøleskapet vil stå på den andre siden, så det kreves en egen stikkontakt. Hold stikkontaktene unna vasken så mye som mulig, og antallet avhenger av den faktiske situasjonen.

For det syvende bør utformingen av vannpassasjen bemerkes at det øvre vannrøret ikke skal være lavere enn 40 cm så langt som mulig, og avløpsrøret bør være mellom 10-20 cm så langt som mulig.


For det åttende må kjøkkenskap tilpasses, men skapene har også standardstørrelser. Veggskap er vanligvis 70 cm høye og 30-40 cm dype, og benkeplater er vanligvis 80-90 cm høye og 60 cm dype. Den spesifikke størrelsen må justeres i henhold til høyden til kunden.Ovennevnte er de åtte hovedpunktene for skaptilpasning, som kun er for din referanse og ikke kan følges helt, fordi området og utformingen av kjøkkenet ikke alle er enhetlig, så du må designe i henhold til den faktiske situasjonen.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite merâââ)
kinesiske kjøkkenskap
mørke kjøkkenskap
ferdigbygde skap
kjøpe kjøkkenskapsskuffer
kjøkkenskapsenhet