hvilket ark som har lavest formaldehydinnhold I spesialtilpassede kjøkken og garderober

- 2022-08-23-

Nå vet vi alle viktigheten av miljøvern i dekorasjonsprosessen, spesielt "Freeform Formaldehyde Room Incident" i fjor, som til og med fikk folk til å lukte formaldehyden i dekorasjonsforurensningen. Formaldehyd er en alvorlig helsefare, og hovedkilden er de ulike brettene som brukes til dekorasjon. For tiden er det ingen kur mot formaldehyd i dekorasjonsforurensning. Det mest effektive er to tiltak: det ene er å lufte ut lukten og la platen avgi formaldehyden fordampet så raskt som mulig. Det andre er å kontrollere det fra kilden og kjøpe høykvalitets og miljøvennlige tallerkener og møbler. Andre, for eksempel dekorasjon forurensningskontrol, fotokatalysator, aktivert karbon, kan bare hjelpe til med behandlingen og har midlertidige effekter. Det finnes mange typer tallerkener på markedet, og vanlige forbrukere kan bli svimle av en haug med substantiv. Så hvilken type plate har minst formaldehydinnhold? La oss ta en titt på sammenligningen av de tre viktigste arkmaterialene.

kjøkkenskapshyller

Først må vi forstå hva som forårsaker formaldehydproblemet? Hvorvidt møblene er miljøvennlige avhenger av to aspekter: det ene er selve platen, og det andre er produsentens teknologi. Hvis kantbåndprosessen er god, kan formaldehyd effektivt forsegles i platen, slik at slippmengden når standarden, det vil si at den frigjøres så sakte som mulig. Selvfølgelig er det mest grunnleggende å velge miljøvennlige arkmaterialer, som tilsvarer å løse problemet med formaldehyd fra kilden for å oppnå ekte miljøvern, og du trenger ikke å bekymre deg for mye om formaldehyd.

For det andre må vi forstå miljøvernnivået til styret. Nå tuller mange bedrifter. Hva slags E0 karakterplater og helt formaldehydfrie plater finnes ikke. I den siste nasjonale standarden implementert 1. mai 2018, kansellerte ikke E2 E0. Den nye nasjonale standarden har kun ett nivå, som er E1. Derfor, når vi velger en plate, må vi først oppfylle E1-standarden. Det er flere typer plater på markedet, for eksempel sponplater, økologiske plater, sponplater, fibertetthetsplater og så videre. Det er mange navn på et brett, så hvis du ikke vet det, vil du bli forvirret. Faktisk er det bare tre typer ordinære materialer. La oss sammenligne dem.

1. Massivtre sponplater og sponplater

kjøkken skapseksjon

Hvorfor sette disse to navnene sammen? Faktisk er heltre sponplater med høy tetthet sponplater, som er det mest brukte materialet for merker. Alle går til en stor butikk med merkevareskap for å se på tallerkenene, og de fleste er som dette. Massivtre sponplater er laget av tre og andre trefibre og andre partikler. Det kalles også sponplater. Den må limes og har en stor mengde lim. Hvis produsenter bruker dårligere lim, vil formaldehydforurensning være alvorlig. Og det er veldig lett å absorbere fuktighet. Hvis du setter den på kjøkkenet og badet for å lage et skap, vil den raskt absorbere vann og blåse den av. Anbefales ikke for bruk i våte områder. Dens fuktighetsabsorpsjon er lavere enn for sponplater med lav tetthet, og stabiliteten er sterkere enn for sponplater med lav tetthet. God solid sponplate, hvor partiklene er ensartede, mens dårligere er like sjeldne som MDF.

2. Blockboard

ferdiglagde kjøkkendører

En slags kryssfiner laget av treplankeskjøting eller hule plater som kjerneplate og laget ved limpressing. Inneholder mindre lim enn massivtre sponplater. Reduser formaldehydutslipp fra platestruktur. Kvaliteten på blokkplaten bestemmes av kjernestrukturen. Blockboard er redd for tidevann. Prosesskravene er også relativt høye, og små produsenter oppfyller kanskje ikke kravene. På grunn av kostnadsbegrensninger, ikke kjøp blokkplater priset under 80 yuan på markedet.3. Kryssfiner

kjøkkenskapshyller

Den er laget ved å trykke flere lag med tynne treplater. Selv om det også inneholder lim, er kvaliteten på limet nøkkelen til å bestemme mengden formaldehyd som frigjøres. Men tross alt er det et flerlagsark, og teoretisk er limmengden litt mindre enn sponplaten. Flerlags massivt tre er for tiden det mest brukte materialet for håndlagde møbler. Liten deformasjon og høy styrke.

Det er selvsagt ikke helt mulig å bedømme om platen er miljøvennlig ut fra limmengden. Kvaliteten på produsentens teknologi bestemmer også direkte mengden formaldehyd som frigjøres. For eksempel om sidetetningen er god eller ikke. Store produsenter er sikrere. Selv om IKEA bruker sponplater som hovedmateriale, oppfyller den også formaldehydutslippsstandardene. Store merker vil strengt håndheve miljøvernstandarder i produksjonsprosessen, så vær trygg. Som Ege er det også.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)
kjøkkenskapshyller
kjøkken skapseksjon
ferdiglagde kjøkkendører
design av hjemmekjøkken
skap