Er skapdøren til skapet en hengslet dør eller en skyvedør

- 2022-08-22-

Til klesskapet i familien vil vi installere det i nesten alle familier når vi innreder det. Garderoben kan sies å være et viktigere møbel i vår familie. Hva bør vi være oppmerksom på når vi installerer garderoben? Faktisk, for garderoben, i tillegg til å fokusere på installasjonsmetoden og kapOice av skapmateriale, et annet viktig poeng er materialet til garderobedøren og måten å åpne på.Velger garderoben hjemme flate dører eller skyvedører?

Når det gjelder valg av åpningsmetode for garderobedøren til garderobeskapet i hjemmet, er min personlige mening at skyvedøren er førstevalget, og den andre er flatdøren. Hvorfor anbefales det å velge skyvedører i stedet for slagdører? Dette avgjøres hovedsakelig i henhold til de spesifikke forholdene i familien vår. Her er to grunner til min personlige oppsummering.â : Velg skyvedør for garderobeskap, som er mer gunstig for valg av installasjonssted. Med andre ord, når vi installerer garderoben på soverommet vårt eller andre steder, trenger vi ikke ta hensyn til måten døren åpnes på. Døren til garderoben er en skyvedør, som beveger seg til venstre og høyre inne i skapet, og opptar ikke det ytre rommet. Derfor, fra valg av plassering, er det mer hensiktsmessig å velge en skyvedør til garderoben.â¡: Velg skyvedører til garderober, og plassen foran garderobedørene er nesten ubegrenset. Vi monterer med andre ord garderoben, velger du skyvedørsgarderobe nær sengen kan du montere den. Men velger vi å åpne døren, må vi sørge for at garderobedøra har plass til å åpne. For eksempel er bredden på en enkelt dør til en garderobedør 500 mm, så det må være en plass på 500 mm foran garderobedøren, noe som kanskje ikke er tilfredsstillende for mange soverom.

Hva er alternativene for å åpne garderobedøren?For valg av åpningsretning for døren til garderoben installert i hjemmet, i tillegg til to-punkts valget av døråpningsretning som ble introdusert for deg ovenfor, må faktisk alle velge i henhold til den spesifikke situasjonen i familien vår. Fordi de spesifikke omstendighetene ved å installere garderober i hjemmene våre er forskjellige, og kravene er helt forskjellige. De personlige meningene er som følger.â : Når det er trangt innendørs, anbefaler jeg personlig at du velger batchskyvedører. Med andre ord, etter å ha installert garderoben i hjemmet vårt, er plassen mellom garderoben og sengen for liten, så på dette tidspunktet velger vi skyvedører. Dette kan spare mye plass, og vil ikke påvirke bruken av klesskapet.â¡: Hvis plassen i hjemmet vårt er spesielt stor, er det ikke nødvendig å vurdere plassproblemet etter at klesskapet er installert. Du kan velge på dette tidspunktet. For eksempel er soverommet i hjemmet vårt veldig stort. Det er kun én seng i midten av soverommet, og resten av plassen er overflødig. Så på dette tidspunktet kan du velge åpningsmetoden til garderobedøren etter eget ønske. I dette tilfellet anbefaler jeg personlig at du velger å åpne døren. Fordi stilen på slagdører generelt er bedre enn skyvedører.

Hvilke problemer bør du være oppmerksom på når du velger en garderobedør?For skapdøren til skapet, i tillegg til valget av åpningsmetoden ovenfor, bør vi også ta hensyn til installasjonsmetoden til skapdøren og produksjonsmetoden til selve skapdøren, fordi innsiden av skapet brukes å lagre klær. Så hvis det ikke vurderes riktig, kan det oppstå noen problemer. Spesifikt vises følgende tre punkter.â : For skapdører til garderober på fuktige steder, prøv å velge skapdører med skodder. Det vil si at uansett om garderobedørene våre er flate eller skyve, må det være ventiler som ligner på lamellene på dørene. På denne måten unngår man at innsiden av klesskapet er et lukket rom, fordi det lukkede rommet er svært utsatt for mugg etter å ha vært fuktig. Dette er også det viktigste punktet vi må vurdere når vi velger en garderobe.

â¡: For noen spesielle steder, eller steder hvor det er upraktisk å installere skapdører, anbefaler jeg personlig at du ikke trenger å installere skapdører i garderoben. Vi lager med andre ord kun skap til garderober, og dørene står åpne. På denne måten er klærne vi vanligvis oppbevarer direkte synlige. Denne situasjonen er ikke bare praktisk for oss å oppbevare og ta klærne, men også svært nyttig for å forhindre at klærne blir mugne og fuktige.â¢: For skyvedører på skap må alle være oppmerksomme på installasjonen av maskinvare når de velger. Fordi mange skyvedører i skap viser seg å være vanskelige å skyve og trekke etter flere års bruk. Dette er fordi maskinvareinstallasjonen av garderoben eller selve maskinvaren ikke er opp til standarden, noe som resulterer i deformasjon etter bruk, og til slutt vanskelig å åpne skapdøren.For åpningsmetoden til skapdøren til garderoben installert i familien, er det personlige forslaget at skyvedøren er førstevalget. For skyvedører må du imidlertid velge god beslag og gode dørkropper. En annen person anbefaler en annen løsning til alle, det vil si at garderoben vår kan lages uten dører, det vil si en åpen garderobe. På denne måten blir klærne våre utsatt i felten, noe som er praktisk å bruke og kan hindre at klærne blir mugne og fuktige. Det siste forslaget til alle er at garderoben i hjemmet vårt må være rimelig utformet i henhold til vår innredningsoppsett. For det er kun garderoben som er arrangert på denne måten som ser best ut.


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)
hvor kan jeg kjøpe en garderobe
liten garderobe selges
høy slank garderobe
høy tynn garderobe
skap til klær