Kantforseglingen av garderobeskapet er så viktig!

- 2021-10-12-

Garderobe er et must-have møbel på soverommet. Nå for tiden, når hver familie pusser opp, går de sjelden direkte for å kjøpe en ferdig garderobe. De vil gå til et profesjonelt tilpasset hjemmemerke. I tillegg til produktdesign, materialvalg, stilmatching, etc., kan kantforseglingen av brettet ikke ignoreres.

Noen kan spørre, er det viktig å forsegle kanten på arket? Jeg har valgt klasseplaten E0, som er trygg, miljøvennlig og pålitelig. Er det tidkrevende og arbeidskrevende å forsegle platen?

Svaret er ja!


Som ordtaket sier "Detaljer bestemmer suksess eller fiasko", trinnet med kantbånd er ikke bare uunnværlig, det er til og med en avgjørende del for møbler. Kvaliteten på kantbåndet påvirker ikke bare garderobens levetid og miljøvernytelse, men påvirker også teksturen og skjønnheten til garderoben som helhet.


1. Dekoreffekt

Hvis garderobeplaten ikke er kantforseglet, så etter at garderoben er ferdig, ser den ikke veldig bra ut, spesielt når tverrsnittet er eksponert, vil det få folk til å føle at det er ute av klasse. Og hvis delen av garderobeplaten er utsatt, vil det være mange små teksturer. Det er lett å gjemme skitne ting inni. Det er også lett å forme og påvirke utseendet etter fuktopptak.


2. Forsterkning

Suveren kantbåndteknologi og teknologi kan ytterligere forbedre stabiliteten og fastheten til brettet som brukes i møbelprodukter. Metoden med kantbånding og forsterkning av brettet fra siden gjør brettet vanskelig å åpne og sprekke. Samtidig er platen tredimensjonal. Følelsen av forbedring og utseendet på forseglingen er fyldigere. Enten det gjelder estetikk, stabilitet eller sikkerhet, er kantforsegling et avgjørende skritt.


3. Forhindrer effektivt fuktinntrenging

Resultatet av fuktighet ved bruk av platen er deformasjon, limåpning osv. Når dette først oppstår i platen, vil det alvorlig påvirke bruken av møbelprodukter. Og kantbåndet på brettet kan effektivt forhindre inntrenging av fuktighet og forhindre at brettet blir fuktig. Dette er spesielt viktig for områder med høy luftfuktighet i sør.(Klikk på lenken nedenfor for å vite merâââ)

garderobe oppbevaring skap møbler

klesskap til salgs

røde garderober til salgs

garderobe online shopping

garderobemøbler med speil