Hvor må jeg godta den tilpassede garderoben etter at den er installert?

- 2021-10-26-

For å bedre møte personlige behov, er tilpasningsbransjen nå mer og mer anerkjent av publikum og har blitt en ny elskling i garderobebransjen. For å lette bruken av forbrukere og forhindre uaktsomhet og feil fra installasjonsmesteren under installasjonsprosessen, vil vi i dag La meg snakke om hvordan jeg godtar den tilpassede garderoben etter installasjon?


Etter installasjonen av den tilpassede garderoben, bør vi seriøst gjøre akseptarbeidet, som er veldig viktig for alle. Når alle kan ha noen riktige metoder og virkelig gjøre akseptarbeidet bedre, da kan vi kjenne den generelle situasjonen og møte våre egne behov.Den første kontrollen er definitivt om garderobestilen og fargen stemmer overens med designplanen. Hvis de ikke er konsistente, kan du finne en produsent for å løse problemet.


Den andre ser på garderobeplaten. Pass på at garderobebrettet er merket og typen du har kjøpt. Merket på tavlen er vanligvis plassert på hjørnet av tavlen. Du kan skanne QR-koden ovenfor for å bekrefte om den er sann eller ikke. Når det gjelder hvordan man kan bekrefte om platen er sponplate, flerlagsplate eller stor kjerneplate, etc., må vi finne stedet der garderoben har en sag, spesielt i dokkingsplassen, slik at vi kan være veldig gode fra det ødelagte nivået på sagen kjente jeg det igjen.


For det tredje, sjekk skjøtene til platene for å se om det er noe åpenbart gap mellom platene. Avstanden mellom det dekorative panelet og det dekorative panelet overstiger ikke 0,2 mm, og det mellom panelet og det dekorative panelet overstiger ikke 0,2 mm. Hvis det er åpenbare hull, må de løses gjennom rettidig konsultasjon.


Om den fjerde garderobedøren åpner jevnt, når du lukker skapdøren, bør du sjekke om skapdøren kan brukes problemfritt. Glatt betyr at når skapdøren åpnes og lukkes, skal den være lett og fri for unormal støy. Om de to øvre og nedre dørene er relatert til hverandre for å åpne, om dørpanelet er lukket og om døråpningen er jevn.


Femte sjekke hjørner og parkett. De normale hjørnene av snekring av spesialtilpassede møbler er alle 90 grader, bortsett fra spesielle designfaktorer; riktig treparkett bør holdes på jevn avstand eller sømløs.


For det sjette, sjekk om maskinvarehåndtaket er pålitelig. Du kan bruke hånden til å trekke i håndtaket, åpne og lukke skapdøren eller skuffen, og se om maskinvarehåndtaket rister eller faller. I noen tilfeller, for å ta igjen arbeidet, vil ikke mesterarbeideren løsne skruene godt, og håndtaket vil være løst eller lett falle av.For det syvende, sjekk nettstedet. Hvis det er gjenværende lameller eller plater med monteringshull på stedet etter montering, unngå at installasjonsmesteren dovent ser bort fra monteringen av armeringsstøtte for skjulte deler.


For det åttende, sjekk om det er praktisk å henge klær i garderoben. Hvis det er et bevegelig dørpanel, sjekk om det bevegelige dørpanelet er glatt. Vil det være vanskelig å bevege seg og lett å falle etter flytting?(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

høy garderobeskap

garderobeskap for oppheng av klær

soverom garderober frittstående

enkel garderobe med hyller

4 fots garderobe