I walk-in-closet, vil du installere døren?

- 2021-09-03-

Jeg tror alle har sett de verdifulle walk-in-garderobeskapene i dramaet i mange film- og TV-verk.

I stykket er heltinnen omgitt av et miljø fullt av klær og vesker

Jeg kan velge favorittklærne mine hver dag

Er du spent?


Nå vil mange familier reservere plass til å lage et selvstendig walk-in-garderobe under oppussingsfasen, men mange venner vil slite med spørsmålet, vil du installere døren i walk-in-closet?


01 walk-in closet har ikke en dør, det kan ikke bare vise klærne og kolleksjonene plassert intuitivt, men også mer praktisk når du velger klær. Men etter lang tid er det lett at garderoben faller i bakken, noe som øker arbeidsmengden med rengjøring.Skal garderoben i walk-in-closet monteres med dører?

La oss nå analysere fordeler og ulemper ved å installere og ikke installere dører.

1 Fra et prissynspunkt, under normale omstendigheter, vil det uavhengige walk-in-garderobeskapet vanligvis tilpasses takskapet, hvis skapdøren er installert jevnt, vil det være mye ekstra utgifter.


2 Når det gjelder utseende, bruker walk-in-garderobeskapet en åpen design, som er mer synlig enn den lukkede garderoben. Samtidig, ved å sette forskjellige skillevegger, kan den rimelig lagre og organisere klær. Det generelle utseendet til det åpne walk-in-garderobeskapet vil være veldig gjennomsiktig, ryddig.


3 Når det gjelder hygiene, selv om walk-in-closet generelt er i et lukket miljø, vil det fortsatt være hygieneproblemer på grunn av daglig tilgang og bruk.


Fra et hygienisk synspunkt er garderobedøren mye renere enn den åpne garderoben. Garderoben med skapdøren kan gi et helt lukket rom for klær, og unngå invasjon av daglig støv.


å oppsummere

Åpen garderobe

Fordeler: Den har en god følelse av plasstransparens, høy verdi og sparer kostnader.

Ulemper: lang tid er lett å samle støv, må rengjøres regelmessig.

Lukket garderobe

Fordeler: Det kan bedre isolere det utvendige støvet, og lukke skapdøren for å visuelt sikre at walk-in-garderobeskapet er rent og ryddig.

Ulemper: Den totale kostnaden for flere skapdører er høye, og det er problemer som formaldehydfordampning. Det må ventileres i en periode før bruk.Fra analysen ovenfor kan vi se at åpne garderober og lukkede garderober har sine egne fordeler og ulemper. Når du tilpasser garderoben, kan du veie dem nøye etter dine behov og deretter velge den stilen som passer deg.


Hvordan bygge en garderobe som balanserer begge deler?

02 Når du ser her, vil du spørre: "Finnes det en måte å gjøre det beste fra begge verdener?" Prøv en halvåpen garderobe! Den halvåpne garderoben kan bedre bevare permeabiliteten til walk-in-garderoben og forhindre at støv trenger inn. Så hvordan lager du en halvåpen garderobe?

1. Den lokale garderoben kan utformes etter ulike behov. Området hvor klærne er plassert i sesongen trenger for eksempel ikke være en skapdør, og noen sesongklær kan brukes som skapdør for å blokkere støv. Dette oppfyller ikke bare de estetiske kravene, men eliminerer også problemet med støv på klær.


2. Glassdør.

Hvis du ønsker å ha et gjennomsiktig walk-in-closet, kan det være lurt å gjøre døren til garderobeskapet til en gjennomsiktig dør, et glassdørpanel, slik at du kan se klærne i skapdøren, og samtidig , kan du blokkere støvet. .


3. Gardiner brukes som dørpaneler for å dekke garderoben.

Er det for plagsomt og dyrt å lage skapdører, er det å bruke gardiner i stedet! Selv om den visuelle effekten kan være dårligere enn perspektivdøren, er den mer praktisk, selv om du ikke liker den eller ønsker å endre stilen i fremtiden, kan du endre den når som helst.


Sammenlignet med den strenge lukkede garderoben og den åpne garderoben som må rengjøres ofte, kan den halvåpne garderoben ikke bare ha en høyverdig, gjennomsiktig garderobe, men også unngå invasjon av støv. Smart, du bør vite hvordan du velger det!
(Klikk på lenken nedenfor for å vite merâââ)

En fin og praktisk garderobe

Kan i stor grad forbedre hjemmets lykke

Hvis du planlegger å bygge en garderobe

La oss prøve disse designmetodene ovenfor~