Hvordan velge garderobehåndtak

- 2021-09-03-

Som en viktig del av garderoben er håndtaket som regel uunnværlig, og dersom håndtaket ikke velges, er det lett å redusere karakteren på garderoben. Så hvordan skal håndtaket velges?


Vanlige stiler av garderobehåndtak

1. Langt håndtak

Venner som liker den minimalistiske stilen, må ikke gå glipp av det lange håndtaket, denne typen håndtak er stort sett mørkt, med en lys garderobe, high-end atmosfære.

wardrobe world

2. Rundt håndtak

Knappehåndtaket er enkelt og delikat, noe som kan gjøre hele rommet mer kortfattet, og samtidig litt mer lekent og fleksibelt.


3. Buehåndtak

Det bueformede håndtaket er det vanligste og mest klassiske. Det er en type som i utgangspunktet er feilfri i enhver kombinasjon og i tillegg er veldig praktisk.

building a wardrobe


4. Kobberhåndtak

Kobberhåndtak brukes vanligvis i lette luksusstiler, og kobberteksturen vil gjøre hele rommet utsøkt, eksklusivt og nydelig.

skinny wardrobe closet

5. Ingen håndtak

Nå blir døren uten håndtak etter hvert populær. Det skjulte håndtaket brukes i stedet for håndtaket, som er enkelt og moteriktig.

wardrobe world

Hvordan velge garderobehåndtak

1. Se på fargen

Ved valg av håndtak avhenger det av om det er beskyttende filmer og riper, overflatefargen på håndtaket, ulike typer håndtak vil vise forskjellige farger. For eksempel vil fargen på håndtaket til slipegarderoben være litt kjedelig, men ikke gammel, og semi-sanden vil ha en rett skillelinje i krysset mellom lyse og sliping.


2. Se på følelsen

Når du velger håndtak, fokuser på opplevelsen, om håndtakets overflate er glatt, om kanten er kuttet, om håndtaket er glatt, og om det er glatt og glatt, er det i utgangspunktet et håndtak av god kvalitet.


3. Lytt til lyden

Bank lett på håndtaksrøret med en hard avtrekker. Hvis lyden er relativt skarp, er tykkelsen tilstrekkelig. Hvis lyden er matt, er det et tynt rør.4. Velg et merke

Når som helst er merket den beste garantien.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

garderobeverden

bygge en garderobe

magert garderobeskap

stor hvit speilgarderobe

stor dobbel garderobe