Garderobeoppbevaringskupp, HIGOLD Armani garderobefunksjonell maskinvare hjelper deg å oppbevare riktig

- 2021-10-27-

"Kskapet mitt er veldig rotete, hva skal jeg gjøre?"

"Hvordan skal jeg bytte klær for sesongen? Med så mye klær vil garderoben sprekke!"

I det daglige hjemmelivet møter vi alltid problemene ovenfor. Garderoben ser ut til å alltid være dårlig pakket, jobber hardt hver dag, og det er synd å kunne leve et komfortabelt hjemmeliv.

 

Det sies ofte at skal du ha et komfortabelt og brukervennlig skap, avhenger syv punkter av etterbehandling og tre punkter av oppbevaring. Ulike oppbevaringsverktøy dukker også opp på markedet, men hvilke oppbevaringsprodukter kan effektivt møte behovene til garderobeoppbevaring? Ta i dag en titt på Armani garderobefunksjonelle maskinvare fra Hugo Group, som elegant og perfekt kan løse garderobeoppbevaringen!

Bilde 1

 wardrobe of clothes

Garderoben er så slitsom! Hvordan kan jeg være lat?

Hver sesong endres, den mest testede lagringskapasiteten i garderoben. På dette tidspunktet er den funksjonelle maskinvaren til skapet din intime oppbevaringsassistent. Planlegging av hengende området av

Bilde 2

wooden furniture wardrobe

Skreddersydde garderober er noen ganger satt høyt på grunn av det hengende området, noe som gjør det vanskelig for små familiemedlemmer å ta. Med Armani klesløftestativ vil problemet være løst fra nå av! Utformingen av dempende løfteren kan ikke bare bære opptil 5 kg klær, men kan også fritt kontrollere ulike høyder utenfor rekkevidde.

Bilde 3

pax wardrobe 

Den uvanlige plassen under garderoben er mer egnet for Armani-klærkurver i skinn, kule klær om sommeren og tunge gensere om vinteren er egnet for oppbevaring. Den forsterkede bunnplaten gjør at kleskurven har en sterk bæreevne, og sesongens sengetøy kan enkelt oppbevares.

Bilde 4

wardrobe of clothes 

Hvordan legge de vanlige klærne slik at de lett kan holdes uten å bøye seg?

Plassen i midten av garderoben er et praktisk sted å ta, spesielt egnet for oppbevaring av klær som må skiftes hver dag, som bukser og undertøy. Valgfritt Armani buksestativ, hengende oppbevaring kan gjøre buksene mer rette, mer nyttig for forretningsfolk som trenger å bruke formelle klær hver dag.

Armani undertøysoppbevaringsboks, en humanisert oppbevaringsskillevegg, som gir mer intim oppbevaring av personlige klær og den ultimate smaken av liv av høy kvalitet, er også egnet for montering i mellomrommet i garderoben.

Bilde 5

wooden furniture wardrobe

Det er hjørneplass i garderoben. Hva skal jeg gjøre hvis klærne inni er så vanskelige å håndtere?

Å tilpasse garderoben ved å bruke hjørneposisjonen til soverommet kan forbedre plassutnyttelsen, men klesskapene som er utformet på denne måten har et felles smertepunkt, det vil si at varene som er lagret i hjørnet ikke er enkle å ta med seg. Men med Armani trelags hjørnekledningskurv, kan hjørneplassen som er vanskelig å lagre effektivt brukes fra nå av. Hvert lag med deler kan roteres uavhengig 360 grader, og kan enkelt lagre jakker, bukser, skjerf, vesker og andre klær. Selv om du slipper det, kan du være ryddig og ikke rotete.

Bilde 6

 pax wardrobe

Også egnet for hjørneplassen i garderoben er Armani roterende henger, den 360-graders roterende designen, genial vitenskapelig separasjon, som er praktisk å ta klærne, og kan forhindre at klærne kolliderer under rotasjonsprosessen.

Bilde 7

wardrobe of clothes

Hvordan være nøye?

Sett opp en eksklusiv oppbevaringsplass for tilbehør i skapet, tiden for daglig modellering og matching kan spares mye. Armani smykkeoppbevaringsboks, materialet er valgt fra skinnet til sportsbilskinnhåndverket, det er ingen grunn til å bekymre deg for at smykket blir ripet opp, hvert smykke kan ha en strålende plass, og det er mer iøynefallende med fred av sinnet.

Bilde 8

 wooden furniture wardrobe

På toppen av Armani ornament oppbevaringsboks, legg til Armani roterende speilramme, push-pull skjult design, opptar ikke klesskapets lagringsplass, og kan justeres i flere vinkler under bruk. Den speil-intime smykkeoppbevaringsboksen kan brukes til å plassere ornamenter, parfymer og kosmetikk for å beskytte enhver delikat skjønnhet til enhver tid.

Bilde 9

 pax wardrobe

Garderoben må ordnes, og livet må ordnes. De


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

garderobe med klær

tremøbelgarderobe

pax garderobe

kjøpe garderobeskap

tregarderobe for oppheng av klær