Kjøkkenbenkeplate vedlikeholde kjøkkenskap

- 2021-11-01-

Effekten av kvaliteten på skapbenkeplatene på skapenes generelle funksjon er selvsagt. En god benkeplate må ha bunnstoff, ripebestandighet, høy temperaturbestandighet, korrosjonsbestandighet og andre egenskaper. Følgende er en samling av vanlige benkeplatematerialer på markedet, som sammenligner dem fra ulike aspekter, viser fordeler og ulemper, slik at alle kan ha et varmt øye i kjøpsprosessen og kjøpe favorittproduktene.

Vanlige benkeplatematerialer: kunstig akrylstein, kvartsstein1. [Hardhet]:

Akryl kunstig steinharpiks innholdet er høyt, lett banking og berøring er plastisk tekstur, slitestyrken er ikke god, eventuelle litt harde materialhumper vil etterlate spor, bør vedlikeholdes nøye under bruk, ellers vil overflaten raskt eldes, gammel og flekkete. løsningen er å polere regelmessig;Innholdet av kvartssteinharpiks er relativt lavt. Innholdet av høykvalitets kvartsstein kvartssand er mer enn 90%. Den lette berøringen og berøringen er steinberøring. Ripemotstanden er bedre enn kunststein. Generelt er servisehumper ikke noe problem, men skarpe gjenstander kan ikke brukes. Skraping, som nøkler, kniver, etc. vil etterlate grunne spor, vanligvis tar det ca 3-5 år å se nøye, en følelse av utmattelse.2. [Høy temperaturmotstand]:

Akryl kunstig stein kan tenkes uten høy temperatur, så mange detaljer bør tas hensyn til under bruk. For eksempel kan kokekar bare fra gasskomfyren ikke plasseres direkte på den. Lyse kunstige steiner er vanskeligere å ta vare på, og utilsiktet bruk vil etterlate tydelige brennmerker. I tillegg, når den kunstige steinen brenner, kan en åpen flamme sees. Er det en urolig kjøkkendame må du vurdere nøye før du kjøper.Kvartssteinplaten har relativt høy temperaturbestandighet, og selgerne tester den ofte med sigarettsneiper for å bevise at den ikke vil bli brent. Bruken av kvartsstein er faktisk mer bekymringsfri enn kunststein, men likevel, ikke legg kokekaret som nettopp har blitt slått av, fordi temperaturen på jernet/aluminiumet like ved bålet er mye høyere enn sigarettsneipen. Kvartssteinen er i en tilstand av å være utsatt for brann, men det er ingen åpen flamme, men det er Mars, og da blir kvartssteinen i seg selv pulver.3. [Korrosjonsmotstand]

Kunstige steiner Hvis du har bjørnebarn og urolige kokker, trenger du ikke vurdere kunstige steiner, for når det gjelder korrosjonsbestandighet, er håndskriften og soyasausmerkene nok til å forårsake hodepine. Har naturligvis ikke motstanden til noen kjemisk etsende stoffer.

Den kunstige kvartssteinen må se på merket i denne forbindelse. Kvartssteinen av høy kvalitet er ikke dopet med marmor eller granittpulver. Disse mineralene har kalsiumkarbonatkomponenter og faller ned på overflaten av kvartssteinplaten med en viss andel syre. Kvartssteinplaten har ingen reaksjon. Generelt krydder, eller rensekrem, tørk av umiddelbart, i utgangspunktet er det ikke noe problem.

Når det gjelder korrosjonsbestandighet har skiferplaten kvalifikasjonen til å være et laboratoriebord, og krydderet er naturligvis en selvfølge. Anti-korrosjonsgraden til skiferen for ammoniumklorid, natriumhypokloritt, 3 % saltsyre, sitronsyre, kaliumhydroksid og andre kjemiske stoffer når henholdsvis UA-nivå og ULA-nivå.4. [Begroingshemmende egenskaper for plater]:

Den begroingshindrende ytelsen til kunststein er sannsynligvis nevnt akkurat nå. Håndskriften er vanskelig å håndtere. Te, kaffe, soyasaus og andre krydder er også veldig enkle å sette spor. Kanskje gamle landsmenn vil like det fordi kunststein vil beholde mange spor av historien.

Kunstig kvarts bestemmes fortsatt av merket i denne forbindelse. Fordi den dårlige kvartssteinen har dårlig begroingshindrende ytelse, kan soyasaus, eddik osv. som blir liggende på benkeplaten i kvartsstein trenge inn i benkeplaten i løpet av en dag og være vanskelig å rengjøre. Når du kjøper en benkeplate, bruk en vannbasert penn for å etterlate riper på kvartssteinen. Kvartsstein av høy kvalitet trenger kun å tørkes lett av med en fille for å gjenopprette lysstyrken og ikke etterlate spor, men husk at dette er en vannbasert penn for testing, oljebaserte penner osv. Vansker med rengjøringsmaterialer krever veiledning.


5. [Vær oppmerksom på brettets sprekkmotstand]:

Akryl kunstig stein i denne forbindelse, oppriktig talt, er fortsatt på bunnen. Siden sprekkmotstandsytelsen vil involvere den indre strukturen til skapet osv., kan ikke levetiden gis jevnt. Profesjonelle tester og eksperimenter har imidlertid vist at kunststeinens sprekkmotstand ikke er god nok. Når den brukes hjemme, tåler den ikke tunge gjenstander i lang tid, og den ujevne belastningen er lett å knekke, så kunststeinen er igjen strålende.

Kvartsstein Fordi kvartssandinnholdet i den kunstige kvartssteinplaten er mer enn 93%, er hardheten relativt høy, samtidig er sprøheten høy og seigheten er lav. Når materialet ikke tåler den indre spenningen forårsaket av termisk ekspansjon og sammentrekning, vil det sprekke. Derfor er det nødvendig å velge kvartsstein med høy sprekkmotstand.6. [Tekstur, farge og generell matching med kjøkkenet]:

Akryl kunststein har mange fargemønstre på mønsteret og høy plastisitet, men på grunn av sin plastiske tekstur er teksturen litt dårligere med tanke på karakter og sikkerhet. Ut fra et rasjonelt synspunkt er kunststein bra som dekorativt byggemateriale. På grunn av dens variasjon av former og farger, men der skappanelet trenger praktisk, er det faktisk sammenlignet.

Teksturen til kvartsstein er mer som stein, som vil fremheve følelsen av vekt og sikkerhet. Høykvalitets og dårligere kvartssteiner er enkle å skille på dette punktet. Jo bedre kvalitet, jo sterkere steintekstur, og jo dårligere, jo mer plastisk tekstur. Bare for mønsteret, på grunn av dets råmaterialer, har kunstig kvartsstein stort sett utseendet til små krystaller, og forskjellen i mønster er for det meste forskjellen i krystallstørrelse og farge. På grunn av fargebegrensningen kan den generelle utformingen av skapet ikke forbedres vesentlig; I forhold til trenden er ikke lenger polerte paneler førstevalget for skappaneler. I dag er matte overflater populære, og den glatte effekten og dens egen frivolitet og aggressivitet har gradvis avtatt.7. [Tabellbehandlingsteknologi]:

Når det gjelder prosessteknologi, er kunstig akrylstein den enkleste å kontrollere. Den kan skjøtes sømløst. Det må være lett for alle å forstå. Det høye harpiksinnholdet er naturlig lett å forme.

Kvartsstein produseres i utgangspunktet av et skapfirma med et godt bearbeidingsnivå. Fokuset er på alle koblingsposisjoner, hjørneposisjoner, front- og bakklaffer, og så videre.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

butikkskap

kjøkkendesigngalleri

lange kjøkkenskap

ferdigbygde kjøkken

kjøkkenskap og skuffer