Fordeler og vedlikeholdsmetoder for massivtre skap

- 2021-11-19-Fordeler med kjøkkenskap i tre


Den stripede teksturen er naturlig, høyverdig og vakker. Først av alt gir det folk en følelse av å vende tilbake til naturen; pluss ingen tilsetningsstoffer er kjøkkenskapene i tre miljøvennlige, forurensningsfrie og holdbare. Med utviklingen av treforedlingsteknologi har utsiden av kjøkkenskap av tre også forlatt utseendet til ensfarget og den enkle formen til tradisjonelle inntrykk. De utskårne dørpanelene, behandlingen av blondehjørnene og den malte fargen gjør det generelle treskapet mer fargerikt.


Vedlikeholdsmetode for kjøkkenskap i tre


1. Temperaturforskjell effekt

Det ideelle miljøet for plassering av kjøkkenskap i tre er 18 til 24 grader Celsius og 35 % til 40 % relativ fuktighet. Unngå å plassere skap i nærheten av varmekilder eller luftkondisjoneringsventiler. I den regnfulle vintersesongen, vær oppmerksom på fuktigheten på kjøkkenet for å unngå fordamping av overflødig fuktighet og øke innendørsfuktigheten. Vann på dørpanelet bør tørkes av i tide.


2. Unngå direkte sollys

Det bør i størst mulig grad unngås å eksponere skapet for hele eller deler av skapet over lengre tid. Den bør plasseres på et sted som kan unngå sollys, eller være adskilt fra direkte sollys med gjennomsiktige tyllgardiner. På denne måten vil det ikke påvirke innendørsbelysningen, men også få det myke lyset til å gi en varm og romantisk atmosfære til stuen, samtidig som det beskytter innendørsskapet.3. Unngå å skrape opp harde gjenstander

Ved rengjøring, ikke la rengjøringsverktøyene berøre skapet, vær vanligvis oppmerksom, ikke la harde metallprodukter eller andre skarpe gjenstander treffe møblene for å beskytte overflaten mot riper.


4. Unngå flekker med alkohol, bensin eller andre kjemiske løsemidler

Hvis det er noen flekk på overflaten av skapet, ikke gni det kraftig. Du kan bruke varmt tevann for å forsiktig fjerne flekken. Etter at vannet har fordampet, påfør litt lett voks på den originale delen, og gni deretter forsiktig flere ganger for å danne en beskyttende film.


5. Vær oppmerksom på rengjøring og vedlikehold av skapoverflaten

Overflaten på kjøkkenskap i tre er malt med maling, noe som er spesielt viktig for vedlikehold og vedlikehold av malingsfilmen. Når malingsfilmen er skadet, vil den ikke bare påvirke overflatens utseende, men også ytterligere påvirke produktets indre struktur. Derfor bør du alltid holde skapet rent. Bruk en myk, tørr, myk klut til å tørke forsiktig av støvoverflaten hver dag. En gang i blant, bruk en våt bomullstråd som er vridd ut for å rense støvet i hjørnene av skapet. Ren og tørr myk bomullsklut kan tørkes. Du kan også påføre et tynt lag lett voks av høy kvalitet etter tørking, og tørke forsiktig av glansen som skinn. Dette opprettholder ikke bare treskapet, men øker også lyset. Bruk av lett voks må imidlertid være forsiktig, og dårligere produkter som inneholder kjemiske korrosjonskomponenter må ikke brukes.

Ovennevnte er introduksjonen av fordelene og vedlikeholdsmetodene til kjøkkenskap i tre. Jeg håper alle vil forstå fordelene og vedlikeholdsmetodene til kjøkkenskap i tre, noe som vil være nyttig for alle.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite merâââ)

kjøkkenskap alternativer design

moderne kjøkkendesign

ferdigbygde kjøkkenskap

kjøkken stiler

bysse kjøkken design