Typer og vedlikeholdstips av kjøkkenskap

- 2021-11-23-

high end kjøkkenskap are new platforms for storing kitchenware and cooking operations in the kitchen. Use brighter color matching, composed of five major pieces, cabinet, door, hardware, countertop, electrical appliances. The following are the classification types and maintenance techniques for high end kitchen cabinets. I hope it will be helpful to everyone.


Klassifisering av high end kjøkkenskap


1, Ikke se på det L-formede skapet, det har bare ett hjørne til. Ved å bruke dette skapets tur kan du tilføre kjøkkenlivet mye moro og realisere mange nye funksjoner. Er en praktisk kjøkkendesign og den vanligste kjøkkendesignen, ideell for små rom. Ved å dele arbeidsområdet mellom to sammenkoblede vegger på denne måten kan man få en ideell arbeidstrekant. Komfyrer, vasker, desinfeksjonsskap og kjøleskap har betjeningsflater mellom hver arbeidsstasjon for å forhindre søl og overbefolkning.


2, et lineært skap: alle elektriske apparater og skap er plassert langs en vegg, arbeidet utføres i en rett linje. Denne kompakte og effektive smale kjøkkendesignen passer for små og mellomstore familier eller hjem der kun én person jobber på kjøkkenet samtidig. Hvis du bruker dette designet på et stort kjøkken, kan avstanden mellom ulike funksjoner være for stor. Du kan vurdere å bruke dobbeltrads veggskap eller øke skap i vegghøyde for å maksimere bruken av veggplass.


3, U-formet skap Dette er det mest populære i utlandet, og krever generelt et stort kjøkkenområde. U-formede skap er også de mest praktiske i bruk. U-formede skap gjør det enkelt å få tilgang til alle gjenstander. De kan utnytte plassen til matlaging og oppbevaring mest mulig. To personer kan enkelt jobbe på kjøkkenet samtidig. Men U-formede kjøkken er kun egnet for storkjøkken. Unngå kryssoperasjonsinnstilling, slik at to personer kan jobbe komfortabelt samtidig uten kollisjon. Avstanden mellom to motstående skap må være minst 120 cm for å sikre tilstrekkelig plass.Eksklusivt vedlikeholdstips for kjøkkenskap


1. Unngå at vannet på bordet trenger inn i dørpanelet.


2. Hvis dørhengslene og håndtakene blir løse og unormale lyder, bør de justeres i tide eller meldes til produsenten for reparasjon.


3, heltre dørpaneler kan rengjøres og vedlikeholdes med møbelvannvoks. Krystalldørpanelet kan tørkes av med flanell fuktet med varmt vann eller nøytralt vaskemiddel.


4. Bæreevnen til overskapet er generelt ikke det samme som underskapet, så overskapet egner seg for å plassere lette gjenstander, og de tunge gjenstandene er best plassert i underskapet.


5. Redskapene som er plassert i skapet bør rengjøres før de settes i. Vær spesielt oppmerksom på redskapene som skal tørkes.


6. Rengjør maskinvaren i det eksklusive skapet med en tørr klut for å unngå vannmerker på overflaten og forårsake vannmerker.


7. Oppvaskkummen på kokebordet kan vikles rundt den innvendige filterboksen med filamenter på forhånd for å forhindre at grønnsakssmuler og små rester blokkerer vannrøret.


Ovennevnte er en introduksjon til klassifiseringstyper og vedlikeholdsteknikker for avanserte kjøkkenskap. Jeg håper at alle vil være behjelpelige etter å ha forstått klassifiseringstypene og vedlikeholdsteknikkene til avanserte kjøkkenskap.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

shopping for kjøkkenskap skap

ferdigbygde kjøkkenskap

kjøkken og bad

grunnleggende kjøkkenskap

kjøkken design fotogalleri