Hvordan sjekke kvaliteten på tilpassede kjøkkenskap

- 2021-12-06-

Kvaliteten på tilpassede kjøkkenskap krever at kjøperen besøker nettstedet personlig eller sjekker det for hånd. Gjennom noen små grep og små handlinger vil man se om det er et problem med kvaliteten på spesialtilpassede kjøkkenskap. La oss ta en titt på metodene for kvalitetskontroll av spesialtilpassede kjøkkenskap.


1. Tilpassede kjøkkenskap å kjøpe


Utførelsen av spesialtilpassede kjøkkenskap er hovedsakelig basert på om det er en liten flising av åpningsmaterialet, som kan gjenspeile om åpningssagen er importert, og hvor god den er; for eksempel om kantbåndet er tett limt, og trimmingen er jevn og rund, noe som kan reflektere den importerte kantbåndsmaskinen, om det er automatisk sporingstrimmingsfunksjon; for eksempel om hengselåpningen er glatt og flat, noe som kan reflektere om hengselmaskinen, som dørpaneler, skuffåpning og lukking er lett og glatt, noe som gjenspeiler kvaliteten på hengsler, skinner, for eksempel platen Nivået av flathet , glattheten til benkeplaten, etc.2.Hengsel dørhengsel


Det viktigste for spesialtilpassede kjøkkenskap er hengslet. Det kobler ikke bare skapet og dørpanelet nøyaktig, men bærer også vekten av dørpanelet alene, og det må opprettholde konsistensen til dørarrangementet. Ellers, etter en tid, kan den lene seg fremover og lukke seg, og skli av skuldrene. I utformingen av hele skuffen er det viktigste tilbehøret glideskinnen. På grunn av det spesielle miljøet på kjøkkenet, selv om glideskinnen av lav kvalitet føles bra på kort tid, vil den være vanskelig å skyve og trekke. Kjente merker av spesialtilpassede kjøkkenskapprodusenter bruker generelt glideskinner av bedre kvalitet.


3.Sjekk tettheten


Kantbåndprosessen til tilpassede kjøkkenskap er veldig viktig. Det er nødvendig å bruke importerte kantbåndmaskiner og samarbeide med importerte smeltelim for å spille en rolle i forseglingen av platene. Xiao Bian minner deg om at den riktige metoden for kantbånd på sidepanelet er å forsegle alle sider av sidepanelet, tykkelsen på mer enn 1 mm er bedre.


4. se materialer


Prisstrukturen på tilpassede kjøkkenskap er mer komplisert. Materialene, benkeplatene og maskinvaren til skapene er forskjellige, og prisforskjellen er også stor. Derfor er det nødvendig å kjenne til litt felles kunnskap om tilpassede kjøkkenskap. Ulike materialer påvirker bruken og holdbarheten til tilpassede kjøkkenskap som helhet. Derfor må materialene til tilpassede kjøkkenskap velges nøye for eget bruk.


Ovennevnte er en introduksjon til metodene for kvalitetskontroll av spesialtilpassede kjøkkenskap. Jeg håper at alle vil forstå metodene for kvalitetskontroll av spesialtilpassede kjøkkenskap, og det vil være nyttig for alle å velge spesialtilpassede kjøkkenskap.(Klikk på lenken nedenfor for å vite merâââ)

merillat skap

glass foran øvre kjøkkenskap

spesialbygde kjøkkenskap

kjøkkeninnredning

smale kjøkkenskap med dører