Hva er tipsene når du kjøper et hjemmekjøkkenskap

- 2022-02-21-

 The home kitchen cabinet combines the cabinet with the operating table, kitchen appliances and various functional components. The emergence of the home kitchen cabinet provides great convenience for everyone. Here are some tips for choosing home kitchen cabinets.

Se først på kanten av brettet. Kantene av høykvalitets hjemmekjøkkenkabinnettene er delikate, glatte og føles bra, tetningslinjene er rette og glatte, og skjøtene er fine. Profesjonelle store produsenter bruker lineære kantbåndmaskiner for å fullføre kantbånding, halshugging, trimming, avfasing, polering og andre prosesser på en gang for å sikre den mest nøyaktige størrelsen. Den lille verksted-type fabrikken bruker lim for å påføre lim, manuelt presser og forsegler kantene, bruker en tapetkniv for å trimme kantene, og bruker en manuell poleringsmaskin for å polere. På grunn av det ujevne trykket er mange steder ikke faste, og skadelige stoffer som formaldehyd fordampes også til luften i.For det andre, se på skjærebrettet. Skjærebrett er den første prosessen i produksjonen av hjemmekjøkkenskap. Store profesjonelle bedrifter bruker elektroniske skjæresager for å legge inn prosessdimensjoner gjennom datamaskiner. Datamaskiner kontrollerer dimensjonsnøyaktigheten til materialvalg, og kan behandle flere tavler om gangen. Ytelsen til utstyret er stabil. Presisjonen til de åpnede platene er svært høy, og toleranseenheten er i mikron.

kjøkkenskapet

For det tredje, se på stansing. Panelmøbler er satt sammen av tre-i-ett-koblinger. Passformen og nøyaktigheten til hullene vil påvirke den generelle strukturelle fastheten til hjemmekjøkkenskapet.For det fjerde, se på monteringseffekten til hele hjemmekjøkkenskapet. Enhver dimensjonsfeil i produksjonsprosessen vil bli manifestert i dørpanelet. Den lille fabrikken produserer en kombinasjon av kjøkkenskap til hjemmet. Dørpanelet vil ha ujevne dørsømmer, ujevne mellomrom, og store og små.For det femte, se på døren. Dørpaneler er ansiktet til hjemmekjøkkenskap, like viktig som menneskelige ansikter. Dørpaneler produsert av små fabrikker er utsatt for fuktdeformasjon på grunn av feil substrat og overflatebehandling.Til slutt, se på lysbildet på skuffen. Selv om det er en liten detalj, er det en viktig del som påvirker kvaliteten på hjemmekjøkkenskapene. På grunn av hullposisjonen og størrelsesfeilen er det feil i monteringsmålene på glideskinnene som gjør at skuffen trekkes jevnt eller løsner til venstre og høyre. Vær oppmerksom på om skuffespalten er jevn.


Ovennevnte er en introduksjon til kjøpsferdighetene til hjemmekjøkkenskap. Jeg håper at alle vil være behjelpelige etter å ha kjennskap til kjøpsferdighetene til hjemmekjøkkenskap.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

kjøkkenskapet

allerede bygde kjøkkenskap

klaring kjøkkenskap

komplett kjøkkenskapssett

ferdige innebygde skap