Hvilken størrelse trenger du å vite når du kjøper et kjøkkenskap fra Kina

- 2022-02-28-

Når du velger et kjøkkenskap i kinesisk stil, må du i tillegg til å se på materialet og stilen også se på størrelsen. Vanligvis er størrelsen på kjøkkenskap i kinesisk stil foreskrevet, men hvis det er spesielle behov, kan kjøpmenn i kinesisk stil lage kjøkkenskap i spesialstørrelse i kinesisk stil. La oss ta en titt på størrelsene du trenger å vite når du kjøper kjøkkenskap i kinesisk stil.1, den mest fornuftige størrelsen på kinesiske kjøkkenskap


Det mest grunnleggende konseptet for kjøkkendesign er en "trekantet arbeidsplass", så vasken, kjøleskapet og komfyren bør plasseres i passende posisjoner, og det mest ideelle er en trekant. I begynnelsen av designarbeidet er den ideelle måten å bruke dine daglige "matlagingsprosedyrer" som grunnlag for designet.


Utformingen av kjøkkenet er ordnet langs prosessen med lagring og tilberedning av mat, rengjøring og matlaging. Den skal danne en trekant langs de tre hovedutstyrene: komfyren, kjøleskapet og vasken. I arkitektonisk designterminologi kalles dette designtrekanten, fordi disse tre funksjonene vanligvis må koordineres med hverandre, så den mest passende avstanden bør plasseres for å spare tid og krefter.


2, høyden på kinesisk kjøkkenskap avhenger av størrelsen


Høyden på arbeidsbordet stilles inn i henhold til høyden på menneskekroppen. Høyden på kjøkkenskapet i kinesisk stil passer for høyden til personen som bruker kjøkkenet oftest. Høyden på benkeplaten er 80-85 cm; avstanden mellom arbeidsflaten og bunnen av skapet trenger ca 50-60 cm; og høyden på komfyrtoppen med dobbeltøyeovnen er fortrinnsvis ikke mer enn 60 cm.


Kjøkkenbenkeplater bør utformes med ulike høyder i henhold til ulike arbeidsområder så mye som mulig. Noen benkeplater er bedre hvis de er lavere. Hvis du liker å lage nudler, kan bordet som vanligvis brukes til å lage nudler redusere høyden med 10 cm. Men i utformingen av kjøkkenskap i kinesisk stil kan vi ikke forfølge overdrevne endringer i høyden, spesielt i mindre kjøkken. For mye endring vil påvirke den generelle estetikken.


3. Universitetet ber om skapstørrelse


Dybdeområdet til det hengende skapet er 30 ï½ 40 cm. Dørhåndtaket til den hengende skapdøren skal være praktisk for høyden til de vanligste brukerne. De fleste av de tidlige kjøkkenskapene ble tilpasset høyden på taket på kjøkkenet, noe som ofte medførte ulemper for brukeren. Dagens kjøkkendesign, uavhengig av høyden på kjøkkenet, er helt tilpasset etter brukerens høyde, noe som kan betraktes som en ekte "folk-orientert" modernisering.4, vær oppmerksom på bredde og avstand


Det bør være et passerende mellomrom mellom kanten av et kinesisk kjøkkenskap og veggen eller mengden av et kinesisk kjøkkenskap. Avstanden bør justeres til 76-91 cm. Det ser ikke for trangt ut. Plasseringen av bassenget kan spesifiseres av dreneringsrør, VVS-armaturer osv. For å lette bruken, utnytte plassen effektivt og redusere gjengjeld, anbefales det å oppbevare grønnsaker, bokser, kniver, vaskemidler osv. rundt vaskebassenget. som et senter, som gir nok plass på begge sider av komfyren for å lette plassering av gryter, spader, tallerkener og tallerkener, boller og andre redskaper.


I tillegg må det holdes en viss avstand mellom oppvaskkum og komfyr, vanligvis 8-10 cm, slik at du enkelt kan lage mat umiddelbart etter grønnsaksvask.(Klikk på lenken nedenfor for å vite merâââ)

amish kjøkkenskap

omlegging av skapdører

italiensk kjøkkendesign

smalt kjøkkenskap

spesialtilpassede produsenter av kjøkkenskap