Hva er det mest brukte maskinvaretilbehøret til kjøkkenskap

- 2022-03-02-

Maskinvaretilbehøret til kjøkkenskap er en viktig støtte i kjøkkenskapkroppen, og spiller en svært viktig rolle, så hva er tilbehøret til kjøkkenskapsutstyret? I dag vil jeg introdusere deg maskinvarekunnskapen til kjøkkenskapet.


1. hengsel


Kjøkkenskapdøren åpnes og lukkes mange ganger, så dørhengslet er veldig viktig. Praksis har vist at i henhold til arten og nøyaktigheten til kjøkkenskapsdøren som brukes, sammen med husskapshengslet av vekten av selve kjøkkendøren, er det vanskelig å oppnå de nødvendige kvalitetskravene.


2. Skuffeslide


Viktigheten av kjøkkenskapsglider er nest etter hengsler. kjøkkenskapsskyvefirmaer bruker lignende prishengsler, og omtrent 95 % av kjøkkenskapselskapene bruker lavprisprodukter av lav kvalitet. Til sammenligning skilles gode og dårlige ikke ved utseende og bruk. Hovedforskjellene er materialer, prinsipper, strukturer, utstyr og produksjonsprosesser, for eksempel ulike endringer.


På grunn av det spesielle miljøet på kjøkkenet er det generelt vanskelig å oppfylle kravene til hjemmeproduserte glideskinner. Selv om det føles bra i løpet av kort tid, vil det ta lang tid å finne det vanskelig å dytte og trekke. Derfor, hvis du vil sikre at skuffen kan skyves og trekkes fritt i lang tid, bør du velge et importert merke med overlegen ytelse.3. trekk i kurven


Varene på kjøkkenet er våre hyppigste kontakter hver dag. Redskapene på kjøkkenet er også den mest variasjon i dagliglivet. Det er uunnværlig å gå inn og ut av kjøkkenet for tre måltider om dagen, og det er uunngåelig å flytte på gryter og panner. Hvordan etablere en god livsorden i et så ofte bevegelig rom er et problem som mange familier står overfor.


Og denne typen problemer kan bare løses ved å trekke i en kurv, en vidsynt filosof, som lagrer forskjellige gjenstander i armene uten å klage. Trekkkurven har stor oppbevaringsplass, og kan rimelig dele opp plassen, slik at ulike gjenstander og redskaper får hver sin plass.4. gulvlister


Blir ofte oversett, faktisk kan det første problemet i kjøkkenskapet være det. Fordi det er nærmest bakken, hvis bakken er veldig fuktig, vil den sannsynligvis svelle og mugg. Det finnes to typer gulvlister: gulvlister i tre og gulvlister i matt metall. Produsenter av tregulvlister bruker generelt det resterende hjørneavfallet når de brukes som skap, og kostnadene er lavere.


Men fordi gulvlisten er veldig nær bakken, er trematerialer tilbøyelige til å absorbere vann og bli fuktige, og vanndamp vil stige opp langs gulvlisten og sette hele skapet i fare. Dette er grunnen til at noen kjøkkenskap blir fete i den ene enden etter å ha brukt dem en stund. Importerte frostede metallgulvlister med vanntett gummi blir anerkjent av eksperter så snart de kommer inn på det kinesiske markedet. De er ikke bare vanntette, fuktsikre, muggfrie, rustsikre, men også vakre og holdbare, og vil ikke bli skadet for livet.


Ovennevnte er introduksjonen av maskinvaretilbehøret til kjøkkenskapet. Jeg håper at alle vil være behjelpelige etter å ha forstått maskinvaretilbehøret til kjøkkenskapet.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mere âââ)

jeg kjøkkenskap

kjøkkenhåndverksskap

italienske kjøkkenskap

lavpris kjøkkenskap

kjøkkendesigner bilder