Kjøkkenskapet er renovert, hvilke detaljer er verdt å ta hensyn til

- 2022-03-04-

I prosessen med ny husdekorasjon er innredningen av kjøkkenet åpenbart toppprioritet. Her er noen detaljer du bør være oppmerksom på når du dekorerernye kjøkkenskap.


1. Bruk hjørneplassen til underskapet


Gulvskapet er det nye kjøkkenskapet montert på bakken. Jeg tror at venner som har laget gulvskap hjemme vet at det er et dødt hjørne i gulvskapet som er vanskelig å bruke. Mange familier har kastet bort det. Det er hjørneplassen til gulvskapet. Fordi hjørneplassen er upraktisk for oppbevaring og tilgang, må du hver gang du tar noe, sette deg på huk på bakken og prøve hardt å nå det! Det er for upraktisk.


Plassen rundt hjørnet av gulvskapet er ikke liten, så la oss introdusere flere metoder nedenfor!


(1) La hjørnet stå tomt, og bruk det til å oppbevare søppelbøtta! På denne måten er plassen på venstre side av hjørnet fortsatt ikke bortkastet, du kan bruke den som et skap, og plassen i nedre del kan brukes til å oppbevare søppelbøtta! Hele kjøkkenet er rent.


(2) Skuffen kan også lages i hjørnet, men designet må endres! Skuffen i hjørnet er best laget på skrå, som vist under ââ, så det blir mye lettere å ta ting! I tillegg kan den også gjøres til en "sommerfugl Pull kurv"-stil, det er mer praktisk å trekke ut plassen!


2. Vannsikringslist for skap


Når du designer nye kjøkkenskap, sørg for å spørre mesteren om å legge til vannholdende stenger før og etter skapet. Vannholdestengene er delt inn i fremre og bakre holdestenger. Generelt er høyden på de fremre holdestengene ca. 1. Det kan være ~ 2 cm, og høyden på den bakre støttestangen må være 8 ~ 10 cm, for å forhindre at kloakk renner inn på veggen langs gapet mellom veggen og kabinettet.


3. Høyde på skaparbeidsflaten


En annen ting å være oppmerksom på når du designer et nytt kjøkkenskap, er høyden på arbeidsflaten til skapet. Høyden på arbeidsflaten har stor innflytelse! Høyden er for høy, pluss at komfyren og gryten kan kreve å tråkke for å lage mat! Og høyden er for lav, når du lager mat, må du bøye deg, og smerten av ryggsmerter når du lager et måltid er uutholdelig!


Derfor, når du designer et skap, er det nødvendig å designe i henhold til høyden til personen som ofte lager mat i hjemmet. Generelt er høyden på personen som ofte lager mat / 2 1 høyde. For eksempel bør høyden på skapet designes til 86 cm.


4. Ny kjøkkenskapsvask


Den nye kjøkkenskapsvasken er uunnværlig. I tillegg til den daglige oppvasken, grytevasken osv. er det naturligvis uunnværlig! Utformingen av vasken på kjøkkenet må ta hensyn til to punkter. Det er best å velge en stor enkelt spilleautomat.


5. Hengende skap til toppen


Ved utforming av nye kjøkkenskap er også utformingen av det hengende skapet svært viktig. Jeg tror at alle ofte møter slike situasjoner i livet. Utformingen av det hengende skapet er for høyt og det er ikke praktisk å få tilgang til ting. ! Og hvis takskapet ikke når toppen, blir det enda mer ubehagelig å rengjøre! Takskapet er dekket med støv, og det skal vaskes lenge med en fille!


Derfor, når du designer et hengende skap, må du først vurdere høyden på det hengende skapet, det er best å lage en strekktype, du kan trekke den ned med en hånd, og den er lett tilgjengelig. For det andre må du huske å oppnå taket! Ikke bare øke lagringsplassen, men også redusere mye unødvendig rengjøring.


6.Valg av benkeplate og plate


Det siste du trenger å vite er valg av skapbenkeplater og plater! Generelle skap benkeplater er laget av marmor, kunststein (kvarts), massivt tre, etc. Teksturen av massivt tre er god, men det kan ikke være konstant vått. Marmor er relativt dyrt og har visse effekter på menneskekroppen. Stråling, mange velger generelt slitesterk og rimelig kvartsstein, men det er fortsatt et spørsmål om personlig preferanse! Du kan velge etter din egen situasjon.


Valg av skapplate er også svært viktig. Generelt er skapmaterialene massivtre sponplater, keramiske fliser, rustfritt stål, aluminiumslegering, massivt tre og andre materialer. Du kan velge rustfritt stål eller aluminiumslegering hvis du liker slitesterk og rimelig, men du kan velge massivt tremateriale hvis du liker kvaliteten på atmosfæren! Men uansett hvilket materiale du velger, må du gjøre daglig vedlikehold og rengjøring!


Ovennevnte introduserer detaljene som trenger oppmerksomhet i dekorasjonen av nye kjøkkenskap. Jeg håper at alle vil være behjelpelige etter å ha forstått detaljene som trenger oppmerksomhet i innredningen av nye kjøkkenskap.(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

spesialtilpassede kjøkkenskap

kjøkkenskap for

svarte kjøkkenskrotter

kjøkkenskap å gå

diamant kjøkkenskap