Hva er fordelene og ulempene med furu kjøkkenskap

- 2022-03-18-

Nå er det mange forskjellige møbler i våre liv, og skap er en av de vanligste møbeltypene i livene våre. Det er mange skapmaterialer, furu er et populært møbelmateriale de siste to årene. Kjøkkenskapet i furu har noen relative fordeler og ulemper, fordelene er holdbare og bruken er sterk. La oss ta en titt på fordelene og ulempene med furu kjøkkenskap sammen.Fordeler med furu kjøkkenskap


Fargen er naturlig, beholder den naturlige fargen til furu, og teksturen er klar og vakker. Formen er enkel og sjenerøs, og linjene er fyldige og glatte, og viser en god plusstekstur. Sterk praktisk og slitesterk.


Sterk elastisitet og permeabilitet, god varmeledningsevne og enkelt vedlikehold. Utvalg, design og produksjon av furumøbler er barskogsarter av furu. Furu har en lang vekstsyklus, fine årringer, fleksibel tretekstur, lavt oljeinnhold og jevn fordeling av yin- og yangfarger. I tillegg til disse fordelene med selve materialet, kontrollerer møbelfabrikken materialets tørrhet svært strengt, og krever at fuktighetsinnholdet ikke overstiger 10%. Alle materialer lagres i et lager med konstant fuktighet før de settes i produksjon.For å unngå bakevje i produksjonen, bør produksjonssyklusen være så kort som mulig. Det tar vanligvis ikke mer enn tre dager fra produksjon til ferdig produkt, og noen produserer til og med det ferdige produktet på én dag. Dessuten er det en streng tørkeprosess i hvert trinn av produksjonen. Selv om noen importerte furumøbler er laget av rent massivt tre, vil det ikke sprekke eller deformeres; dette er vanskelig å sammenligne med tilsvarende innenlandske produkter generelt. Moderne furumøbler er en kombinasjon av furu, stofffuru og metall. I fargekombinasjoner opprettholder den også den naturlige fargen på treet, og fremhever den moderne atmosfæren til møblene. Gjør både skjønnhet og funksjon, praktisk og anstendig, kan skape en avslappet og komfortabel i moderne hjem.

kjøkkenskap prisklasse


Ulemper med furu kjøkkenskap

Furuveden er myk og lett å sprekke og deformere, og det høye fuktinnholdet gir også lett oppsprekking. Furumøbler tar hensyn til ren naturlig farge, som må vedlikeholdes godt, ellers vil den lett endre farge, spesielt sollys, og må beskyttes strengt mot. Generelle furumøbelprodukter bruker flere malingssprayer, og overflatemalingsfilmen er tykk. Selv om den skjuler noen mangler, mister den kjerneverdien av å forfølge naturen, og malingen er lett å endre farge over tid.


Ovenstående handler om fordeler og ulemper med furu kjøkkenskap. Du kan se at teksturen til furu er svært praktisk og holdbar, og teksturen til møbler laget av furu er også veldig vakker. De ulike fordelene med furu kjøkkenskap er grunnen til at de er elsket av folk, men furu kjøkkenskap har også noen ulemper. Sprekking er vanlig i mange tremøbler, så det må vedlikeholdes i tide.
(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer âââ)

kjøkkenskap prisklasse

kjøkkenskap med

kjøkken skap skuffer

design over kjøkkenskap

kjøkkendisplay